Matt Damon, rol magistral în capodopera Oppenheimer. După o carieră îndelungată și nenumărate nopți petrecute departe de casă, actorul Matt Damon, 52 de ani, i-a promis soției că va lua o pauză de la actorie. 

Citește și: A murit cântăreața care a dat voce filmului "Mulan"

Cu toate acestea, a existat o singură condiție pe care Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso, au agreat-o: dacă regizorul Christopher Nolan ar fi sunat, Damon avea un card gratuit pentru „un nou film”.

„Știu că pare ceva inventat, dar este de fapt adevărat”, a spus Matt Damon pentru Entertainment Weekly.

Matt Damon: "Am pus o singură condiție soției: Dacă sună Chris Nolan..." 

„Am negociat pe larg cu soția mea că îmi iau concediu. Am fost în „Interstellar” și apoi Chris m-a pus pe margine pentru câteva filme, așa că nu mă așteptam la ceva concret, dar de fapt am negociat în terapia de cuplu... Singurul avertisment pentru a revenit pe platoul de filmare era dacă Chris Nolan suna.. Asta fără să știu dacă lucra sau nu la ceva, pentru că nu îți spune niciodată. El doar te cheamă din senin”, a povestit Matt Damon.

Citește și: VIDEO- John Malkovich a venit în România! Celebrul actor va susține o serie de spectacole

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Așadar, când Nolan l-a contactat pe Damon pentru a-i oferi rolul generalului Leslie Groves, directorul Proiectului Manhattan înextrem de așteptat „Oppenheimer”, acesta a fost „un moment mare în căsnicia mea”, spune Damon.

Regizorul Christopher Nolan este cunoscut pentru mai multe capodopere realizate la Hollywood, filme precum Memento (2000), The Prestige (2006), The Dark Knight (2008), Inception (2010) sau Interstellar (2014).

Oppenheimer este deja salutat ca fiind filmul obligatoriu al anului, regizorul nominalizat la Oscar Christopher Nolan aducând pe marele ecran o poveste extrem de incittantă, care a schimbat lumea.

Avându-l în centrul acțiunii pe fizicianul american J. Robert Oppenheimer, supranumit „părintele bombei atomice”, filmul detaliază dezvoltarea primelor arme nucleare.

Matt Damon joacă alături de Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Florence Pugh și Emily Blunt în ceea ce se preconizează a fi unul dintre cele mai mari filme blockbuster din această vară, care se lansează pe 21 iulie.

Christopher Nolan, "Oppenheimer"

Christopher Nolan, un nou film: "Oppenheimer"

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Matt Damon nu a precizat de ce el și soția lui se aflau în terapie de cuplu, dar cei doi au fost văzuți făcându-și bagajele pentru o vacanță europeană la începutul acestei luni.

Citește și: Fotomodelul și-a făcut un selfie pe plajă și a surprins ceva șocant în spatele ei- VIDEO

Starul din serialul „Bourne” și fosta barmaniță Luciana Barroso sunt căsătoriți din 2005. Cei doi au împreună trei fiice: Isabella, 17 ani, Gia, 14 ani și Stella, 12 ani. Damon are și o fiică vitregă din căsătoria anterioară a lui Barroso, Alexia, de 24 de ani.

Matt Damon, rol de general în filmul Oppenheimer

Matt Damon, rol de general în filmul Oppenheimer


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si