O stație de sortare și preparare betoane s-a transformat într-un podium uriaș. Jurnaliști, bloggeri, designeri și critici de modă din țară, dar și din străinătate s-au strâns la Tălmaciu, județul Sibiu, să admire noile colecții într-un spațiu atipic.

Citește și: VIDEO- Ședințele foto în floarea soarelui, noua modă

Înconjurate de grămezi de balastru și utilaje industriale, zeci de modele au defilat realmente printre betoane.

Publicul a fost încântat de spectacol.

„Faină. Sunt niște creaturi foarte inovative. Mie mi-a plăcut personal. Mi se pare foarte greu terenul pe care s-a făcut, dar cadrul a fost foarte frumos.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Mi se pare o locație inedită. Astfel de prezentări în locații de genul mi se pare că stârnesc atlfel interesul. Colecția pare altfel pe lumină asta, peisajul acesta, foarte drăguț. Ceva nou, cel puțin pentru mine.”

Colecțiile prezentate între betoane au fost create de absolvenți ai Universității de Arte din Belgrad 

Colecțiile prezentate au fost realizate de absolvenți ai Universității de Arte din Belgrad.

Katharina, designer: „Colecția mea se numește 24 și am 11 modele. O parte dintre acestea sunt din colecția principală, o parte le-am făcut cu trei ani în urmă, deci a fost ca un cerc pentru mine pentru că abia am absolvit.” 

Zilele acestea la Sibiu se desfășoară Feeric Fashion Week, cel mai important festival de modă din Europa de Est. În fiecare zi pe scenele din oraș, dar și din împrejurări sunt prezentate cele mai noi creații de designerilor. 

Dumitru Preda, organizator: „Vremea ne ajută să avem prezentări de moda ale oaspeților din străinătate, ale designerilor invitați din peste 20 de țări.”

Cea de-a 15 a ediție a Săptămânii Modei de la Sibiu se va încheia sâmbătă seară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si