Cântăreața Shakira este acuzată de evaziune fiscală, a doua oară, în mai puțin de un de la prima acuzare. Se pare că un tribunal spaniol a deschis un nou proces, în care cântăreața este cercetată pentru fraudă, pe care, ar fi comis-o în anul 2018. Shakira neagă orice acuzație care îi este adusă.

Pentru a doua oară la tribunal

În luna octombrie a anului trecut, Shakira a fost acuzată de evaziune fiscală în valoare de 13,9 milioane de dolari. Acum, aceeași țară, o investighează pe Shakira, pentru fraudă.

Shakira a fost acuzată de evaziune fiscală în valoare de 13,9 milioane de dolari

Shakira a fost acuzată de evaziune fiscală în valoare de 13,9 milioane de dolari

[Sursa foto: Facebook- Shakira]

Se pare că artista columbiană nu și-ar fi declarat veniturile în anul 2018. Potrivit tribunalului care a deschis noua anchetă asupra Shakirei, aceștia au spus că nu știu să spună concret suma despre care este vorba.

Conform unei prese spaniole, al doilea proces ar fi deschis de către Procurorul pentru Crime Economice din Barcelona pentru că Shakira ar fi fraudat Agenția Fiscală. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Cum se simte Madonna după ce a fost externată din spital?! Detalii de ultim moment despre starea vedetei

Shakira neagă acuzațiile aduse

În urma acuzațiilor aduse, se pare că Shakira nu a făcut nicio declarație publică, în mod oficial. La primul proces de evaziune fiscală, cântăreața a pledat nevinovată.

Un reprezentat și apropriat al Shakirei susține prezumția de nevinovăție a acesteia, în cadrul acuzațiilor care îi sunt aduse.

Acesta declară că artista nu realizat niciodată ilegalități și că este acuzată pe nedrept.

Cântăreața Shakira este acuzată de evaziune fiscală, a doua oară, în mai puțin de un de la primul proces

Cântăreața Shakira este acuzată de evaziune fiscală, a doua oară, în mai puțin de un de la primul proces

[Sursa foto: Facebook- Shakira]

"A acționat întotdeauna în conformitate cu legea și sub sfatul celor mai buni experți fiscali. Acum este concentrată pe viața ei de artistă din Miami și este încrezătoare că va exista o soluție favorabilă a problemelor ei fiscale. Echipa juridică a cântăreței nu va face niciun comentariu până când notificarea le ajunge prin canalele oficiale și legal stabilite", a declarat reprezentantul cântăreței după ce a fost acuzată, pentru a doua oară, de evaziune fiscală, potrivit People.ro.

Citește și: VIDEO- Ea este Miss Olanda 2023. Rikkie Kolle este o femeie transgender

Potrivit presei spaniole, Shakira va fi judecată, pentru a doua oară sub acuzarea de evaziune fiscală, în toamna acestui an.

În acest moment, nu se cunosc mai multe detalii despre situația în care se află cântăreața columbiană.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si