Într-un oraș din România, lalelele cresc în mod bizar, în copaci! Floarea face senzație pe crengile unui arbore exotic din orașul bihorean Ștei, aflat la o oră de mers de Oradea.

Citește și: VIDEO- Ședințele foto în floarea soarelui, noua modă

Copacul Tulipan, monument al naturii în toată Europa 

Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Ciudățenia are loc în orașul bihorean Ștei, aflat la aproximativ o oră de mers de Oradea. Acolo, există un arbore exotic plantat în urmă cu 6 ani, în curtea unei biserici din oraș, și face parte dintr-un lot adus de primărie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alți 10 arbori au fost plantați, însă doar acesta din imagini a și înflorit. Florile galbene și lunguiețe se aseamănă cu lalelele și, din acest motiv, arborele a fost denumit sugestiv copacul cu lalele.

Copacul Tulipan a fost declarat monument al naturii în toată Europa. Face parte din familia magnoliilor și își are originea în pădurile din America de Nord. Acesta poate trăi chiar și 500 de ani și înflorește o dată la 4 ani.”

, transmite Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si