Sinead O’Connor a murit la doar 56 de ani, informează presa irlandeză. Ce s-a întâmplat cu celebra cântăreață din Dublin.

Sinead O’Connor și-a găsit faima mondială cu hitul Nothing Compares 2 U  din 1990.

Citește și: Sinead O’Connor, agresata sexual de mama: „Ma obliga sa spun ca nu sunt buna de nimic”

Renumita interpretă din Dublin a lansat 10 albume de studio, în timp ce cântecul ei Nothing Compares 2 U a fost numit single-ul mondial în 1990 de către Billboard Music Awards.

În urma lui Sinead O'Connor au rămas cei trei copii ai săi. Fiul ei, Shane, a murit anul trecut la vârsta de 17 ani, informează Irish Time.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ianuarie 2022, fiul cântăreţei Sinead O’Connor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Nimeni nu se aștepta la gestul tânărului. 

Sinead O’Connor a anunţat vestea pe Twitter, la primele ore ale zilei de 8 ianuarie:  „Frumosul meu fiu, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. 

Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”.

Sinead O'Connor, boală agravată în ultimii ani

Celebra artistă Sinead O’Connor. a recunoscut anul trecut că suferă de depresie de 15 ani, având nenumărate gânduri negative.

Sinead O’Connor a trecut prin multe tentative de suicid de-a lungul anilor, recunoscând că mereu trăiește cu frică.

Sinead O’Connor a murit la doar 56 de ani. Ce s-a întâmplat

Sinead O’Connor a murit la doar 56 de ani. Ce s-a întâmplat

În urmă cu cinci ani, Sinead O'Connor a anunţat că s-a convertit la islam şi şi-a schimbat numele în Shuhada. Ea a explicat atunci că a fost „concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent”.

Sinéad O'Connor, o legendă a muzicii pop

Legenda muzicii pop Sinéad O'Connor avea numele complet Sinéad Marie Bernadette O'Connor. Se născuse la la Dublin la 8 decembrie 1966 și a devenit faimoasă la sfârșitul anilor 1980 cu albumul ei de debut „The Lion and the Cobra”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Piesa „Nothing Compares 2 U” a ajuns numărul unu mondial în 1990 în topul Billboard Music Awards și a continuat să vândă milioane de albume pe tot globul.

Sinead O’Connor a murit. Declarația familiei sale

Declarația familiei lui Sinead O'Connor legată de dispariția cântăreței: „Cu mare tristețe anunțăm decesul iubitei noastre Sinéad. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în acest moment foarte dificil”.

De atunci, prietenii, fanii și marii muzicieni ai lumii s-au revărsat cu mesaje pe rețelele de socializare deplângând sfârșitul prematur al regretatei muziciene.

Premierul irlandez Leo Varadkar i-a adus un omagiu lui Sinead O'Connor, spunând că muzica ei „a fost iubită în întreaga lume și talentul ei a fost unic, de neegalat și fără comparație”.

Sinead O’Connor a murit la doar 56 de ani

Sinead O’Connor a murit la doar 56 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si