Tudor Moșoi i-a învins în preliminarii pe Roman Daken (Slovacia), Magni Koch Lauritzen, Konstantinos Tsaparas (Grecia). În sferturi, l-a învins pe Muhammad Musayed (Azerbaidjan).

Victorie pentru România! Sportivul Tudor Moșoi a obținut medalia de aur la judo

Victorie pentru România! Sportivul Tudor Moșoi a obținut medalia de aur la judo

[Sursa foto: Facebook-Comitetul Olimpic și Sportiv Român ]

În semifinale, acesta s-a impus în faţa lui Sebestyen Kollar (Ungaria). În finală, Tudor Moșoi s-a impus în faţa lui Simas Polikevicius (Lituania).

Câștigătorii medaliilor de bronz la FOTE Maribor

România a mai obţinut la FOTE Maribor un aur prin Aissia Claudia Prisecariu, la nataţie, în proba de 200 m spate.

Citește și: VIDEO- România vrea medalii, dar numărul sportivilor rămâne la nivelul celor din anii `90

De asemenea, cei care au obținut trei medalii de bronz sunt: Andrei Theodor Proca (înot, 1.500 m liber), Darius Ştefan Coman (înot, 200 m bras) şi Alexandra Maria Hudea (atletism, 3000 m).

Mircea Croitoru, aur pentru România, la European Open de judo la Varșovia

Băcăuanul Mircea Croitoru a obținut aur la European Open de judo la Sofia, la categoria +100 de kilograme, după un meci contra unui slovac.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sportivul român Mircea Croitoru a câştigat medalia de aur la categoria +100 kg, pe data de 27 februarie, la Openul European de judo de la Varşovia, după ce l-a învins în finală pe slovacul Marius Fizel. Mircea Croitoru a povestit  î n exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre pasiunea sa despre judo dar și despre cum reușește să depășească momentele mai grele. 

”Această performanță se datorează atât muncii mele continue la Lotul Olimpic de Judo, cât și a efortului depus de antrenorii mei.

Judo, după părerea mea este un sport complex ce implică posesia mai multor calități, atât fizice cât și psihice”, a explicat sportivul din Bacău.

Bineînțeles, în spatele unor asemenea performanțe, stau ore întregi de antrenamente și multă concentrare.

”În ceea ce privește antrenamentele, ne antrenăm cam de 10-11 ori pe săptămână”, a mai adăugat acesta.

Despre cât de greu este acest sport, Mircea Croitoru a povestit că el se simte deja ca într-o familie în această lume a judo-ului.

”În lumea judo-oului se aplică în primul rând principiile judo-oului, unul dintre ele fiind cel al prieteniei. Tot circuitul mondial de judo este ca o mare familie unde ne respectăm și ne încurajăm, chiar dacă, câteodată concurăm unul împotriva celuilalt”, a spus Mircea Croitoru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si