Data de 1 august marchează în fiecare an începutul ultimei luni de vară! Acesta este momentul în care ne amintim cu nostalgie de zilele călduroase petrecute la soare pe tot parcursul vacanței de vară și ne pregătim să îmbrățișăm toamna, care se aproprie cu pași repezi, cu brațele deschise.

Citește și: Admitere Academia de Poliţie 2023: Când se vor anunţa rezultatele finale?

Iată cele mai frumoase urări și mesaje pe care să le trimiți prietenilor și familiei la începutul ultimei luni de vară!

Mesaje 1 august 2023: Cele mai frumoase urări pe care să le trimiți prietenilor și familiei la începutul lui august

Începutul ultimei luni de vară este o perioadă ce merită sărbătorită și marcată printr-o mulțime de momente speciale și urări încărcate de căldură și bunătate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Când începe școala în septembrie 2023: Data la care se termină vacanța de vară

Acestea sunt cele mai frumoase mesaje și urări pe care le puteți trimite pe data de 1 august 2023 celor dragi pentru a aduce un strop de bucurie în luna lui gustar.

  1. "Fiecare zi din această ultimă lună de vară să strălucească ca razele soarelui și să vă aducă numai momente de fericire și împliniri.
    Să profitați din plin de fiecare clipă! August fericit!"
  2. "O nouă lună, un nou început. Sărbătoriți fiecare zi din august cu entuziasm și inima deschisă pentru toate frumusețile pe care le aduce cu sine. Să aveți parte de o vară minunată până în ultimul moment!"
  3. "În această ultimă lună de vară, vă trimit gândurile mele către voi, prietenii mei dragi. Sărbătoriți fiecare zi cu dragoste și bucurie, creând amintiri prețioase pe care să le păstrați în inimi pentru totdeauna."
  4. "Cu gândul la voi și la amintirile minunate create împreună în vara aceasta, vă trimit cele mai călduroase urări pentru ultima lună de sezon. Să fie luna voastră cea mai specială! La mulți ani!"
  5. "Să fiți înconjurați de zâmbete, sănătate și iubire în fiecare zi a acestei luni. Fiecare răsărit să vă aducă noi oportunități, iar fiecare apus să vă îmbrățișeze cu liniște și mulțumire. La mulți ani și o vară minunată!"
  6. "În ultima lună de vară, lasă-ți sufletul să zboare printre culorile strălucitoare ale naturii și să se bucure de toate frumusețile acestei perioade. Fie ca fiecare zi să vă aducă inspirație și zâmbete!"
  7. "August vine cu promisiunea unor zile însorite și a unor amintiri de neuitat. Să fie luna în care vă îndepliniți visele și împliniți dorințele.
    Vă doresc o vară plină de magie și fericire!"
  8. "O nouă pagină în calendar ne aduce ocazia de a trăi în prezent și de a ne bucura de fiecare zi cu inima deschisă. Fiecare moment din această ultimă lună de vară să fie presărat cu iubire și fericire!"
  9. "În această lună plină de căldură, vă trimit cele mai sincere urări de bine și fericire. Să profitați de fiecare clipă din această vară minunată și să creați amintiri de neprețuit alături de cei dragi!"
  10. "La începutul acestei minunate luni de vară, vă trimit o furtună de urări pline de căldură și lumină. Să vă bucurați de fiecare clipă și să adunați amintiri de neprețuit în rucsacul inimii."

La finalul verii, ar trebui să ne bucurăm de fiecare răsărit și apus, să trăim cu inima plină de iubire și să sărbătorim frumusețea vieții alături de cei dragi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Împărtășiți urări pline de căldură și bucurie pentru a aduce zâmbete și fericire în sufletele celor apropiați. Profitați de ultimele zile ale verii și creați amintiri prețioase, încărcate de magie și emoție!

Citește și: Zile cu dezlegare la pește în postul Sf. Marii 2023. Ce reguli trebuie respectate înaintea marii sărbători din 15 august


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si