„UAP-urile( n.r. fenomene anormale neidentificate) sunt în spațiul nostru aerian. Acestea nu sunt nici rare, nici izolate. Sunt o rutină”.
Ryan Graves, fost pilot, a denunțat în fața Camerei Reprezentanților, că fenomene anormale neidentificate au rămas neraportate din cauza presiunilor.

Incertitudini în Guvernul american în ceea ce privește existența extratereștrilor

Stigmatul atașat UAP este real și puternic și reprezintă o provocare la adresa securității naționale. Aduce la tăcere piloții comerciali care se tem de repercusiuni profesionale, descurajează martorii.


Întâlnirile cu OZN-urile în spațiul aerian nu sunt rare, dar teama de represalii îi reduce la tăcere pe cei care au experiențele de gradul 3. David Grusch, fost ofițer de informații militare a susținut că guvernul Statelor Unite ascunde dovezi ale vieții și tehnologiilor extraterestre, inclusiv resturi ale unor OZN-uri.

Citește și: David Popovici, descris ca fiind ”Libelula din Bucureşti” de presa spaniolă

„Am fost informat ca parte a atribuțiilor mele oficiale despre o multitudine de prăbușiri de UAP-uri și un program de exploatare a tehnologiilor recuperate, dar mi s-a interzis accesul când am cerut”, a continuat Grusch.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„- V-ați confruntat cu represalii pentru vreuna din mărturii sau ceva de acest gen?

- Da. A trebuit să fiu atent la detaliile pe care le spun pentru că există o investigație asupra mea ca denunțător”, a mai spus David Grusch.

Controversele prezenței vieții extraterestre. „Vom vorbi doar despre fapte. Vom dezvălui adevărul și sper că acesta este începutul a multor audieri”

Audierea fără precedent subliniază efortul de deschidere a autorităților americane în privința OZN-urilor și a FAN-urilor, comentează presa internațională

„Cred că arată expunere. Sunt două mari întrebări în lumea asta. Ce se întâmplă după ce murim și dacă suntem singuri în univers. Iar Pentagonul discută despre una dintre ele. Este extrem de interesant”, a afirmat Pat Dolan.

Citește și: David Popovici ratează podiumul în finala probei de 200 m liber, în Japonia. LIVE TEXT

„Vom vorbi doar despre fapte. Vom dezvălui adevărul și sper că acesta este începutul a multor audieri”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Anul trecut, Pentagonul anunța crearea unei unități speciale în cadrul Marinei Militare americane cu misiunea de a studia OZN-urile. 

Alexandru Mironov a explicat că: „Progresele pe care le face astronomia, pe care le fac inginerii în spațiul cosmic sunt uriașe. Eu am o teorie despre OZN-uri. Ele vin de prea departe ca să fie încărcate și cu viu. Noi, pământenii, am trimis în spațiul cosmic sonde care călătoresc și peste câteva zeci de mii de ani poate vor ajunge în atmosferele unor planete unde există viață”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si