Fernando Pérez Algaba, un milionar și influencer argentinian în vârstă de 41 de ani, a fost împușcat de două ori înainte de a fi tăiat în bucăți, a transmis poliția din Buenos Aires, care a deschis o anchetă cu privire la uciderea șocantă din capitala țării sud-americane.

Citește și: Preotul care a slujit la înmormântarea unei fetițe de 8 ani este acuzat de răpirea și uciderea ei

Rămășițele dezmembrate ale cripto-influencerului „milionar” Fernando Pérez Algaba, dispărut de câteva zile, au fost găsite îndesate într-o valiză în Argentina.

Descoperirea macabră a poliției a avut loc la doar câteva săptămâni după ce ultimele sale postări tulburătoare descriau „oameni răi” care voiau să-l „distrugă”, scrie Daily Mail.

Fernando Pérez Algaba, cripto-milionar cu datorii în bani reali 

Părțile corpului „tocate mărunt” ale lui Fernando Pérez Algaba, în vârstă de 41 de ani, au fost găsite într-o valiză roșie abandonată de doi copii care jucau fotbal pe un teren viran din Ingeniero Budge, Buenos Aires.

Descoperirea-șoc a avut loc recent, pe data de 23 iulie. Trupul lui Algaba, care suferise două răni de gloanțe, a fost găsit la patru zile după ce a fost dat dispărut pe 19 iulie. 

Fernando Pérez Algaba

Fernando Pérez Algaba, un milionar în criptomonede cu datorii în pesos reali

[Sursa foto: Instagram]

"Execuție ca la carte", spune poliția din Argentina

La fața locului, anchetatorii ar fi găsit în valiza roșie picioarele victimei și un antebraț, înainte de a găsi un braț în pârâuul din apropiere. Trunchiul milionarului a fost apoi reperat, iar capul său a fost găsit în interiorul unui rucsac.

Părțile corpului ar fi fost amputate "curat", spun criminaliștii argentinieni, ceea ce sugerează că execuția lui Fernando Pérez Algaba a fost efectuată de un profesionist.

Un tatuaj cu patru litere pe o mână a confirmat că rămășițele aparțineau lui Algaba, iar analiza amprentelor a furnizat ulterior o confirmare suplimentară.

Fernando Pérez Algaba

Fernando Pérez Algaba, ucis pentru o datorie neplătită

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit autopsiei, Algaba, care a fost supranumit „Lechuga” (Salata verde) și despre care se spune că ar fi avut datorii serioase, a fost ucis cu două focuri care au intrat în zona din spate, potrivit agenției argentiniene Telam.

O anchetă pentru crimă a fost deschisă, iar un suspect ar fi fost arestat.

Citește și: Bărbatul care și-a ucis cu bestialitate concubina urma un tratament psihiatric și nu-și mai luase pastilele de trei zile: „O omorâi pe Mariana!”

Potrivit presei locale, Algaba a trimis și primit peste 200 de mesaje audio și text de natură ostilă. Milionarul în criptomonede ar fi fost amenințat de un bărbat care a cerut restituirea unei datorii de aproape 70.000 de dolari și a susținut că Algaba este „nociv” și „l-a trădat”.

cripto-influencerului „milionar” Fernando Pérez Algaba

Cripto-milionarul Fernando Pérez Algaba

[Sursa foto: Instagram]

Cripto-milionarul Fernando Pérez Algaba

Cripto-milionarul Fernando Pérez Algaba

[Sursa foto: Instagram]

„Nu o să te omor, o să-ți fac ceva mai rău, o să-ți scot ochii și să-ți tai mâinile ca să nu mai ai bani în viața ta”, este unul dintre mesajele înfricoșătoare primite de cripto-milionar.

Alte mesaje s-au referit la alți doi bărbați cărora Algaba ar fi datorat bani.

De asemenea, Algaba strânsese datorii „irecuperabile” față de agenția fiscală a Argentinei atunci când compania sa, Motors Lettuce SRL, a ajuns să aibă probleme financiare.

Omul de afaceri a lăsat o notă pe telefon în care recunoaște că a pierdut o sumă importantă de bani după ce a investit în criptomonede, a relatat publicația La Nacion.

Cine a fost Fernando Pérez Algaba  

Fernando Pérez Algaba a avut 918.000 de urmăritori pe Instagram, unde și-a etalat viața de lux de mașini de ultimă generație, jet ski și petreceri exclusiviste.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Dar înainte de moarte, el a făcut o serie de postări tulburătoare pe rețelele de socializare.

Într-un astfel de mesaj, omul de afaceri apare într-o mașină cu o înregistrare audio care spune: „Este incredibil cum există oameni atât de răi pe lume încât, în timp ce te gândești să-i ajuți, ei se gândesc să te distrugă”.

Un alt clip audio spunea: „Bună, mamă, trebuia să-mi limpezesc capul ca întotdeauna. Și de aici, îmi dau seama de două lucruri: că nu putem scăpa de probleme și că vor urma probleme".

Algaba se lăuda pe Instagram cu mașinile sale de lux

Algaba se lăuda pe Instagram cu mașinile sale de lux

[Sursa foto: Instagram]

Nu este clar când a avut loc crima, dar o femeie le-a spus autorităților că a aranjat să se întâlnească cu el pe 19 iulie pentru a-i preda înapoi cheile apartamentului pe care i l-a închiriat, dar el nu a apărut.

Omul de afaceri s-a descris drept un investitor care vindea și închiria și vehicule de lux. Dar Algaba s-a trezit sub presiune financiară și juridică, una dintre companiile sale fiind cercetată pentru fraudă, în timp ce alta avea datorii foarte mari la stat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si