„Am câștigat 220.000 de euro doar cu picioarele mele. Bărbații adoră fotografiile cu tălpi goale”, spune fotomodelul Chrissy Sweet.

Citește și: Elena Băsescu și-a făcut apariția pe micile ecrane ca jurnalistă TV- FOTO

Tânăra de 24 de ani a dezvăluit cum a intrat în industria "fetișurilor", din care câștigă o avere.

Ea a împărtășit, de asemenea, care au fost cele mai perverse solicitări pe care le-a primit pe pagina ei, potrivit Daily Star.

Picioarele goale, aur curat pentru fotomodelul de 24 de ani

Lumea fetișurilor online pentru picioare a crescut rapid în ultimii ani, arată sursa citată. În zilele noastre, oamenii cu preferințe sexuale bizare sunt dispuși să plătească mulți bani pentru pozele cu picioare goale.

Citește și: Fotomodelul și-a făcut un selfie pe plajă și a surprins ceva șocant în spatele ei- VIDEO

Fotomodelul Chrissy Sweet a dezvăluit cum și-a început aventura ei cu poze sexy care nu urcă mai sus de genunchi.

Tânăra s-a orientat către jobul controversat în timpul pandemiei de Covid, când slujba ei într-un bar și într-un salon  de coafură nu îi mai aducea mulți bani.

După ce a făcut reconversia profesională, femeia s-a trezit în conturi cu 190.000 de lire sterline (221.000 euro) în doar doi ani, vânzând imagini cu picioare pe platforma populară, Fun With Feet.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fotomodelul de picioare Chrissy Sweet 

Fotomodelul de picioare Chrissy Sweet 

„Știam că rețeaua OnlyFans devine din ce în ce mai populară și că alte fete câștigau bani grozavi acolo. Dar nu m-am simțit confortabil să arăt totul – nici măcar fața mea în acel moment. Atunci am început să explorez alte opțiuni și am dat peste Fun With Feet!”,  a povestit ea.

Citește și: Aroganță maximă din partea Anamariei Prodan. Impresara ”s-a îmbrăcat” în aur de 24K

Acum Chrissy face tot felul de lucruri cu picioarele ei, de la frecarea cu ulei și loțiune, până la zdrobire și călcare pe mâncare. Totul este pozat sau filmat și se plătește.

Picioarele goale, o sursă de venit

Recent, Chrissy a avut un client "pervers" care i-a cerut să zdrobească boabe de fasole. Ea a detaliat: „La început nu am crezut că vorbește serioș, până când când nu a trimis 250 de dolari (aproape 300 euro). Banii m-au convins că asta își dorește”.

Chrissy și-a creat contul pe aplicație cu o colecție variată de poze pentru a evalua de ce ar fi interesați clienții ei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Primul set de imagini a fost simplu, apoi a început să facă fotografii cu picioarele ei purtând diferite încălțăminte, de la ciorapi de balerină până la tocuri înalte.

„Mi-a permis să ating latura creativă a fetișului”, a recunoscut ea. „Clienții au început să solicite anumite culori sau chiar să mă asortez cu propriile modele de unghii.”

Fotomodelul de picioare Chrissy Sweet 

Fotomodelul de picioare Chrissy Sweet 

Deși nu avea așteptări mari, Chrissy a fost copleșită de răspunsul fanilor săi. Așa a ajuns să câștige aproximativ 10.000 de euro lunar.

Dar când vine vorba de cereri, ea spune că există un lucru pe care nu l-ar face niciodată. „Nu fac nimic cu dezbrăcare completă. Doar goliciunea picioarelor o accept", a spus femeia.

Fotomodelul de picioare Chrissy Sweet și picioarele ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si