O mamă „devotată” a cinci copii mici a murit după ce a încercat să scoată dinții după ce a luat cocaină, informează Mirror.co.uk.

Citește și: Un preot cunoscut din Brașov a murit la doar 53 de ani. "A trecut la Domnul după o grea suferință"

Kiera Kent, în vârstă de 29 de ani, a avut probleme cu molarii de minte și, după ce a luat cocaină, și-a băgat mâna în gură și a încercat să-și scoată singură dinții, au transmis criminaliștii care anchetează cazul bizar.

Femeia a murit după ce și-a provocat singură răni și sângerări, încercând să-și smulgă dinții într-o stare maniacală, indusă de cocaină, se arată în anchetă.

A murit în urma unei crize maniacale

Kiera Kent a murit în casa ei din St Ive, lângă Liskeard, Cornwall, în iulie anul trecut, în ciuda ajutorului paramedicilor care au venit de urgență la fața locului. 

Ancheta a scos la suprafață un lucru greu de crezut: Kiera Kent a avut probleme cu molarii de minte și, după ce a consumat cocaină, și-a băgat mâna în gură și a încercat să-și scoată dinții.

S-a zgâriat și a tras de propria piele și de gingii. Medicii care au intervenit la apelul de urgență nu au mai putut să o resusciteze pe femeie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După moartea ei, Kiera a fost descrisă drept „viața și sufletul” familiei sale și o persoană atât de iubitoare pentru toți cei care o cunoșteau.

Kiera a fost o mamă devotată și nimeni nu-și explică cum a făcut acest gest care i-a lăsat pe cei cinci copii fără sprijinul și iubirea ei.

În loc să meargă la dentist, mămica a încercat să scape de durerile cumplite de dinți prin mijloace proprii, "medievale".

Depunând mărturie la anchetă, medicul patolog Lindsay Cork a spus instanței că un raport post-mortem a arătat zgârieturi și abraziuni pe care Kiera și le-a provocat forțându-și pielea și gingiile.

Necropsia a prezentat dovezi că femeia și-a băgat mâinile în gură și și-a provocat singură răni grave, care au dus la pierdere de sânge.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Partenerul Kierei, Liam Crabtree, a sunat la poliție după ce a găsit-o pe soția sa plină de sânge.

Bărbatul a explicat poliției că, în ziua respectivă, au avut invitați la grătar și au luat cocaină. Mai târziu, Kiera a urcat la etaj și când nu s-a întors, iubitul ei a devenit îngrijorat.

Când a urcat la etaj, Liam a descoperit-o pe Kiera cu capul pe perna plină de sânge. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si