O cerșetoare în scaun cu rotile, din Tecuci, s-a vindecat ca prin minune de handicapul de care pretindea că suferea. La vederea organelor legii, femeia s-a ridicat din scaun și putea să stea foarte bine pe propriile picioare.

Ea pretindea că nu se poate deplasa și apela la mila trecătorilor.

S-a vindecat miraculos când a văzut polițiștii

Polițiștii locali din Tecuci i-au cerut unei cerșetoare care se afla într-un scaun cu rotile să se ridice.

Ei au menționat că „o minune frumoasă” s-a întâmplat, atunci când femeia s-a ridicat pe propriile picioare din scaun.

Momentul în care o cerșetoare în scaun cu rotile din Tecuci se „însănătoșește miraculos”. La vederea polițiștilor, handicapul femeii a dispărut ca prin minune: „Hai sus, ridică-te frumos!

Momentul în care o cerșetoare în scaun cu rotile din Tecuci se „însănătoșește miraculos”. La vederea polițiștilor, handicapul femeii a dispărut ca prin minune: „Hai sus, ridică-te frumos!

[Sursa foto: Captură Video Facebook]

Citește și: VIDEO- Miss Moscova a picat testul. Nu a știut care este capitala României

Agenții de Poliție au dus-o la secție pe ea și pe soțul ei care îi supraveghea activitatea din stradă. Asupra lor au fost descoperiți 900 de lei în bancnote de valoare mică. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trecătorii au fost martori la scenele șocante. Imaginile cu momentul în care cerșetoarea cu un presupus handicap se afla în scaun cu rotile și apoi s-a ridicat, au fost publicate pe pagina de Facebook a Poliției Locale din Tecuci.

„Hai sus! Ridică-te Frumos! Ce minune frumoasă!”

Oamenii legii i-au cerut femeii să se ridice, în timp ce o filmau.

„Hai sus! Ridică-te frumos! Hai că nu ai nevoie de căruț! Hai sus! Vai, mamă! Poți să stai în picioare! Frumos! Luăm și scăunelul că nu mai ai nevoie de el! Ia

uite ce minune frumoasă!”, se aude spunând un polițist, în filmarea postată pe Facebook.

În descrierea postării, oamenii legii i-au sfătuit pe trecători să nu se lase impresionați de astfel de situații și să nu le răpească cerșetorilor „bucuria” de a munci.

„Ora 09.59 Pe strada 13 Septembrie, în zona Apa-Canal, patrula poliției locale a depistat-o din nou pe C.M. (34 ani) cu domiciliul în Focșani, care stând într-un cărucior destinat persoanelor cu dizabilități, apela la mila trecătorilor. La insistențele polițiștilor locali, aceasta s-a ridicat din scaun – spre surprinderea totală a celor care erau în trecere – și i-a însoțit la sediul instituției. Aici s-a prezentat și soțul acesteia. C.M. (23 ani), care poate fi întâlnit în diverse zone din oraș, impunând șoferilor să le ”spele” parbrizele la autoturisme sau consumând băuturi alcoolice.

Citește și: Scandal în plină stradă între o româncă și o italiancă. Femeile s-au luat la bătaie. Cele două inculpate sunt vecine

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

La sediu, soția a scos din buzunare o sumă de aproximativ 900 lei, majoritatea în bancnote mici. Să fi fost numai agoniseala din ziua respectivă?

În astfel de cazuri, toate sancțiunile și măsurile luate de polițiștii locali nu au nici un efect, atât timp cât astfel de personaje obțin mai mult din ceea ce, noi toți, le oferim din milă sau alte motive. Aceeași situație se repetă la toți cei întâlniți, în aceeași postură, în preajma supermarketelor sau în parcările acestora.

Așa cum am mai spus de mai multe ori, nu fiți răi – NU RĂPIȚI CERȘETORILOR BUCURIA MUNCII!”, au relatat oamenii legii pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si