Actrița Gwyneth Paltrow a anunțat, pe Instagram, că își închiriază gratuit casa de vacanță de lux din Montecito, California, pentru „a face lumea să se simtă mai puțin singură”, potrivit  independent.co.uk.

Vedeta a făcut anunțul marți, pe 1 august, în care a precizat că doi fani vor putea sta gratuit pentru o noapte în reședința sa de lux.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Actrița Gwyneth Paltrow își închiriază casa de lux oamenilor care se simt singuri

Actrița a vorbit despre efectele negative ale singurătății și izolării de umanitate. Pentru a le oferi o experiență de neuitat, ea a decis să-și închirieze reședința de lux!

Citește și: VIDEO. "Nu aveam nimic pe dedesubt". Actrița Sharon Stone, dezvăluiri despre scena interogatoriului din Basic Instinct

„Singurătatea este o condiție umană, dar în ultimii ani, izolarea crescută și lipsa noastră de comunitate ne-au făcut viața și mai fragmentată. Airbnb a avut ideea genială de a face ceva pentru a face lumea mai puțin singură, de aceea vă invit să veniți o noapte la pensiunea mea din Montecito”, a adăugat ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Actrița Gwyneth Paltrow a anunțat că își împarte casa gratis cu oamenii care se simt singuri. Cum arată reședința de lux și ce condiții oferă vedeta?

Actrița Gwyneth Paltrow a anunțat că își împarte casa gratis cu oamenii care se simt singuri. Cum arată reședința de lux și ce condiții oferă vedeta?

[Sursa foto: Town&Country magazine]

Femeia a făcut un tur al casei sale impresionante în care doi oameni străini, dar și norocoși, vor avea șansa de a petrece o noapte de vis. De asemenea, vedeta a menționat că cei doi norocoși vor avea ocazia de a se bucura de o cină „inspirată de Goop Kitchen” cu ea însăși și soțul ei, producătorul Brad Falchuk. În plus, din camera de vinuri oaspeții își pot alege „orice sticlă își doresc”.

„Deși s-ar putea să începem ca niște străini, sper că vom găsi conexiuni și puncte comune la o masă delicioasă”, a spus Gwyneth Paltrow.

Așadar, doi fani norocoși vor avea ocazia de a locui o noapte în casa fabuloasă din orașul de pe coasta Santa Barbara. Pentru ca acest lucru să fie posibil, norocoșii trebuie să facă o rezervare online pe site-ul companiei de închirieri, începând cu data de 15 august.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Actrița de 78 de ani cu multe premii Oscar și Globul de Aur, de nerecunoscut în noul rol. Și-a găsit faima pe scena londoneză în anii '60, înainte de a lua cu asalt Hollywood-ul

Sejurul va dura o noapte, pe data de 9 septembrie. Pe site, Paltrow și-a descris locuința de lux drept „sanctuarul ei pentru răgaz și claritate mentală”. În sejurul excepțional vor fi incluse o sesiune de meditație transcedentală ghidată și o zi de spa. Oaspeții vor fi întâmpinați chiar de actriță la sosire pentru a se asigura că au tot ce le trebuie pentru un sejur confortabil și de neuitat!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si