Hollywood va da naștere filmului "Meg 2: Trench este peste noi". La 5 ani de la succesul "The Meg", Statham va fi din nou prins și intens afectat de capturarea rechinului gigantic, Megalodon. Monstrul apelor va fi ecranizat, din nou, pentru a demonstra fanilor imensitatea și puterea lui Megalodon. Premiera va avea loc mâine, 4 august, în toate cinematografele din România.

"Meg 2: Trench este peste noi", noua poveste a monstrului din ape

Jason Statham va fi continua legendarul "The Meg". Actorul va încerca din nou să captureze rechinul gigantic, presupus dispărut în urmă cu milioane de ani.

Trailer-ul oficial al filmului începe cu Megalodon care atacă niște dinozauri, în urmă cu 65 de milioane de ani, și continuă cu expediții ale scafandrilor la o adâncime de peste 25.000 de metri, unde sunt surprinși de apariția lui Megalodon. Prin aceaste scene se atentă longevitatea monstrului din ape.

Jason Statham își face apariția fugind de Magalodon și oprind monstrul care mai avea puțin și îl devora, cu piciorul. Pentru a păstra tradiția primului film, producătorii au ecranizat un perete din sticlă, al unui submarin, în ocean, unde Megalodon își va face apariția și va trezi spaima tuturor.

Jason Statham va fi continua legendarul "The Meg"

Jason Statham va fi continua legendarul "The Meg"

[Sursa foto: Capturi YouTube]

Pentru a păstra suspansul și intensitatea filmului, în trailer este ecranizată o luptă între Megalodon și Jason Statham.

Cine va câștiga lupta din oceane?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poți afla mâine, 4 august, la toate cinematografele din România.

Citește și: VIDEO- O creatură bizară, plină de găuri ovale, i-a ieșit în cale unui pescar: „Nu am mai văzut niciodată un astfel de atac în 40 de ani de când fac acest lucru”

Cine este monstrul apelor, Megalodon?

Creatura înfățișată în cele două filme a dispărut în urmă cu 3,5 milioane de ani, după ce a terorizat apele timp de peste 20 de milioane de ani.

Cercetătorii au declarat că rechinii Megalodon au fost cei mai mari rechini care au existat vreodată și unul dintre cei mai mari prădători marini.

 Megalodon care ataca dinozaurii, în urmă cu 65 de milioane de ani

Megalodon care ataca dinozaurii, în urmă cu 65 de milioane de ani

[Sursa foto: Capturi YouTube]

Rechinii Megalodon au ajuns subiectul cercetătorilor în anul 1840, datorită dinților lor triunghiulari uriași, care sunt adesea fosilizați.

Numele „megalodon” înseamnă „dinte mare” în greaca veche, iar mărimea unui dinte de-al lui Megalodon aveau, de exemplu, 16,8 cm.

În prezent, cercetătorii și specialiștii nu au putut identifica sau crea din fosilele găsite, întregul corp al uriașului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

"Chiar nu avem prea multe înțelegeri despre cum arăta de fapt rechinul", a declarat Sora Kim, ecogeochimist la Universitatea din California, care studiază chimia dinților de Megalodon.

Cine va câștiga lupta din oceane? Jason Statham sau Megalodon?

Cine va câștiga lupta din oceane? Jason Statham sau Megalodon?

[Sursa foto: Capturi YouTube]

Din această cauză, cei care studiază rechinul Megalodon nu au ajuns la un punct comun în ceea ce privește talia pe care ar fi putut să o aibă uriașul din ape. Unii spun că Megalodonul ar fi avut dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de metro, în timp ce alți cercetători sunt de părere că uriașul apelor ar fi avut maximum, dimensiunea de 15,3 metri.

Citește și: Rechinul Mako ”a cucerit” apele din Grecia. Ucigașul înoată între două insule iubite de români. "De fapt, apele sunt ale lui"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si