Elon Musk a anunțat că platforma de socializare X, fost Twitter, va plăti costurile legale și va da în judecată în numele persoanelor care primesc rele tratamente din parte angajatorilor pe platforma X.

Acest lucru se întâmplă după ce, mai maulte persoane au fost tratate nedrept de către angajatorii lor pentru că au postat sau au apreciat ceva pe cunoscuta rețea de socializare, potrivit Reuters.

Citește și: Elon Musk a prezentat noul logo al Twitter. "Ne luăm adio de la păsărele"

Elon Musk achită costurile legale persoanelor tratate nedrept

„Dacă aţi fost tratat incorect de angajator din cauza postării sau pentru că aţi apreciat ceva pe această platformă, vă vom finanţa factura legală. Şi nu vom da doar în judecată, va fi extrem de zgomotos şi vom urmări şi consiliile de administraţie ale companiilor”, a spus Elon Musk într-o postare pe X, sâmbătă seara, menționând că nu vor exista limite pentru finanțarea facturilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La finalul lunii iulie, Elon Musk a spus că utilizatorii platformei sale „au atins un nou maxim”. În cel mai recent grafic prezentat de Musk, cel mai recent număr fiind peste 540 de milioane de utilizatori.

Directorii X susține că numărul utilizatorilor platformei a crescut puternic, după ce Meta Platforms a lansat o platformă concurentă, Threads, la data de 5 iulie.

Citește și: VIDEO- Twitter își va schimba logo-ul. Pasărea albastră va fi înlocuită cu litera X. Elon Musk Musk spune că platforma de socializare și își va schimba și numele

Platforma X a fost în trecut Twitter, cu un logo emblematic cu o pasăre albastră, logo ce s-a menținut timp de 17 ani. Elon Musk a renunțat la întreaga identitate a Twitter, transformându-l în X, din dorința de a construi o „aplicație bună la toate”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si