Adevărată artă, asta fac tatuator ii cu experiență. Un model simplu din trecut poate fi transformat radical. La astfel de trucuri apelează de cele mai multe ori cei care se aventurează în provocările tinereții și regretă acum inscripțiile pe piele din trecut.

Citește și: VIDEO- Yamato Zaharia, multiplu campion mondial la kempo, are un nou tatuaj! „Este un samurai demon pentru că arată și latura mea rea”

„Avem aici o moarte cu o coasă și cu o clepsidră, semnifică acel carpe diem al adolescenților și am modificat-o cu o altă prostie pe care mi-o va scoate moartea pe care am acoperit-o.”

Ionuț Hasha, administrator salon tatuaje: „În general nu prea ești mulțumit de el când vrei să-l schimbi. Și atunci, poți să-l modifici dacă există posibilitatea asta, dar depinde și cât de vechi sau cât de plin e tatuajul, sau poți să le acoperi la laser, cam astea sunt variantele principale.” 

Soarele, un cel mai periculos element atunci când ai un tatuaj proaspăt făcut

Refacerea unui tatuaj are la bază două elemente: răbdarea clientului și meticulozitatea artistului. Așadar, dacă modificați un tatuaj mai complex, trebuie să stați ore bune la retuș. La final, rezultatul poate fi unul spectaculos. Pentru a evita orice fel de alergie a pielii, este necesar să respectăm cu strictețe sfaturile profesioniștilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionuț Hasha, administrator salon tatuaje: „Nu e niciun risc dacă și clientul urmează sfaturile artistului. E o perioadă de vindecare, sunt niște creme specifice pentru vindecarea tatuajului, în perioada asta soarele ar fi cel mai cel mai periculos, dar dacă te ferești de soare și urmezi pașii de vindecare n-ar trebui să fie o problemă.” 

Românii apelează la lase pentru eliminarea tatuajelor

În caz că vreți să scăpați definitiv de un tatuaj, există varianta de eliminare a acestuia cu ajutorul laserului. Totul se întâmplă în clinicile private, sub îndrumarea atentă a unui specialist.

Alexandra Stănescu, tehnician laser: „Ședința în sine durează în funcție de mărimea tatuajului, de la 5 minute până la 30-40 de minute dacă vorbim de o dimensiune mai mare a tatuajului.” 

În general, cei care întâmpină probleme la angajare din cauza tatuajelor vizibile sunt și cei care vin primii la saloane să și le scoată pe cele din tinerețe. Alții, pur și simplu, nu mai rezonează cu stilul.

„Odată cu trecerea celor 20 de ani, de când l-am făcut, am constatat că nu e cool să ai tatuaje și îmi e mai confortabil să nu mai am niciunul.”

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Procedurile pentru retușul tatuajelor pornesc de la 300 de lei și variază în funcție de complexitatea acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si