Îmbrăcată în unul dintre cele mai frumoase costume populare ale sale, Niculina Stoican a filmat videoclipul melodiei, „Am avut o cărărușă” pe un pod suspendat din Parcul Romanescu din Craiova. Artista nu a ales locația la întâmplare, ci a căutat să găsească varianta cea mai potrivită pentru tema melodiei sale de dragoste.

Citește și: Noi detalii în cazul Caracal. Procurorii i-au trimis în judecată: ,,Dacă interveneau la timp, ar fi conferit şanse efective de salvare a minorei”

Niculina Stoican, cântăreață de muzică populară: „Dragostea este supremă și generează tot ce este frumos. Și atunci mi-am dorit un loc foarte, foarte special. Am întârziat mult cu acest clip, pentru că nu găseam. Nimic nu mă mulțumea, nu mi se părea că este așa cum îmi doresc eu și așa cum visez eu să fie această cărărușă. Cred că nu există un loc mai potrivit pentru piesa asta decât podul suspendat din parcul Nicolae Romanescu. Este superb!”

„Eu cred că o cărărușă este o viață trăită cu grijă unul pentru celălalt.”

La fel ca povestea din videoclip, nici relația artistei cu soțul său n-a fost mereu presărată cu bucurii, dar cei doi au știut să treacă peste greutăți.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Niculina Stoican, cântăreață de muzică populară: „Crărărușa trebuie să o cureți tu, să ai grijă de ea pe parcursul vieții și să nu ceri celui de lângă tine mai mult decât poți da tu.

Eu cred că o cărărușă este o viață trăită cu grijă unul pentru celălalt.”

Revenind la melodia videoclipului filmat în acest parc, Niculina Stoican susține că s-a muncit foarte multe, însă efortul a meritat.

Niculina Stoican, cântăreață de muzică populară: „Orchestrația este făcută de profesor dirijor Nicolae Drăghia, este dirijorul orchestrei ansamblului Maria Tănase. Înregistrarea a fost făcută la Chișinău, cu orchestra Lăutarii. Imaginea și tot ce ține de dorințele mele pentru fiecare piesă și locația în care merg să filmez se datorează lui Ovidiu Achim, este mehedințean de al meu. Este omnul cu care eu colaborez de ani și ani de zile. Nu sunt un om comod, nu sunt o persoană cu care se poate lucra foarte ușor.”

Niculina Stoican este foarte iubită de public, iar când fanii o întâlnesc chiar și întâmplător îi cer de fiecare dată să facă poze cu ea sau să le dea un autograf. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si