O femeie a ajuns în stare critică la spital după ce a fost atacată de un rechin în largul uneia dintre cele mai populare plaje din New York.

Femeia se află în continuare în stare gravă la spital

Salvamarii au evacuat plaja după atac, în timp ce poliția aflată într-un elicopter a căutat fără succes rechinul, informează News Sky.

Femeia a fost atacată pe plaja Rockaway Beach ieri, în jurul orei 17.50, potrivit biroului de informații publice al Departamentului de Poliție din New York. Ea a rămas în stare critică la Jamaica Hospital Medical Center aseară târziu, a declarat purtătorul de cuvânt Michael Hinck, potrivit NBC News, rețeaua parteneră din SUA a Sky News. 

Femeia se află în continuare în stare gravă la spital.

Femeia se află în continuare în stare gravă la spital.

[Sursa foto: PixaBay]

Femeia era o înotătoare în vârstă de 50 de ani mușcată de piciorul stâng, potrivit Departamentului de Parcuri și Recreere al orașului. Autoritățile vor continua să monitorizeze zona pentru depistarea rechinilor.

Mușcăturile de rechin, rare în zonă

"Sperăm într-o recuperare completă pentru acest înotător", a precizat departamentul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un om a făcut o descoperire ciudată: anaconda sau „monstrul din Tamisa”? Fotografia care a făcut înconjurul internetului!

"Deși acesta a fost un eveniment înspăimântător, dorim să le reamintim locuitorilor din New York că mușcăturile de rechin în Rockaway sunt extrem de rare."

Luna trecută au fost raportate mai multe atacuri de rechini la nord-est de Rockaway.

Luna trecută au fost raportate mai multe atacuri de rechini la nord-est de Rockaway.

[Sursa foto: PixaBay]

Luna trecută au fost raportate mai multe atacuri de rechini la nord-est de Rockaway, în apele din largul Fire Island, Quogue și Babylon, iar oficialii au declarat că, cel mai probabil, a fost vorba de rechini tigru de nisip.

Rechinii tigru de nisip, care pot crește până la 3 metri, au fost observați în număr relativ mare de-a lungul liniei de surf din Long Island în această vară, potrivit NBC News. 

Experții de la Muzeul din Florida, din cadrul Fișierului internațional de atac al rechinilor, spun că aceștia sunt atrași de golfurile și de peștii momeală de pe coasta Long Island. Dosarul a precizat că anul trecut statul New York a înregistrat opt din cele 20 de atacuri de rechin raportate din 1837. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si