Edu.ro Barem Matematică BAC toamnă 2023 . Subiectele la proba scrisă de la Matematică, sesiunea de toamnă, vor fi disponibile după ce examenul se va încheia, în jurul orei 12:00. 

La ce oră se publică răspunsurile?

Examenul la matematică va începe la ora 09:00. Elevii au acces în sălile de examen pentru Matematică după ora 08:00.

Baremul  se va publica pe site-ul oficial al Ministerului Educației-   subiecte.edu.ro/2023/bacalaureat/Subiecte_si_bareme.

Baremul de corectare va fi disponibil pe Edu.ro, la ora 15:00.

Elevii vor avea la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele la Matematică. La ora 09:00 încep probele, iar elevii au acces pe baza actului de identitate valabil, până la ora 08:30.

Citește și: Edu.ro Subiecte Română BAC toamnă 2023- Ce au primit elevii de clasa a 12-a?

Pentru a redacta lucrările scrise, sunt prevăzute trei ore. Acestea sunt calculate din momentul în care fiecare candidat din sală primește foaia cu subiectele. Candidații cărăra și s-a aprobat solicitarea, vor beneficia de prelungire, cel mult două ore.

Comisiile județene sunt cele care pot aproba cererea, conform Procedurii de asigurare a condițiilor privind egalizarea șanselor pentru elevii cu deficiențe de vedere, deficiențe de auz și tulburări de neurodezvoltare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elevii vor folosi doar cerneală sau pastă de culoare albastră. Pentru executarea schemelor și a desenelor vor folosi doar creion negru. 

Candidații au la dispoziție modele pe  subiecte.edu.ro,   care sunt asemănătoare cu subiectele care au picat la proba la Matematică din acest an și din anii anteriori.

Calendarul Bacalaureatului de toamnă 2023

17 – 24 iulie 2023: Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe

Edu.ro Barem Matematică BAC toamnă 2023 - La ce oră se publică răspunsurile?

Edu.ro Barem Matematică BAC toamnă 2023 - La ce oră se publică răspunsurile?

7 – 11 august 2023: Echivalarea competențelor de comunicare în limba română și într-o limbă străină, și a competențelor digitale. Regulile de echivalare a probelor de competențe cu mediile din liceu la Limba română, limbi străine și Tehnologia Informației, publicate de Ministerul Educației.

16 august 2023: Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă

17 august 2023: Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă

18 august 2023: Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă

21 august 2023: Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă

25 august 2023: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12,00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)

26 – 28 august 2023: Rezolvarea contestațiilor

29 august 2023: Afișarea rezultatelor finale

Citește și: Edu.ro Barem Română BAC toamnă 2023- La ce oră se publică răspunsurile?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si