O tânără din Statele Unite ale Americii nu a fost dispusă să renunțe la comoditatea sa pentru a ajuta pe altcineva, iar mai apoi a decis să împărtășească experiența pe care a trăit-o pe rețeaua de socializare TikTok. În videoclipul postat pe pagina sa, americanca este surprinsă ocupând primul rând de scaune într-un avion, într-o poziție foarte confortabilă, cu mult spațiu pentru picioare.

Chiar atunci când se bucura cel mai tare de confort, tinerei i s-a cerut să cedeze locul unei familii care călătorea cu un copil mic, pentru a putea sta împreună.

Prin urmare, aceasta trebuia să renunțe la bunăstarea ei, astfel încât familia cu copilul să poată fi împreună.

Indignare la bordul unei avion după ce o femeie a refuzat să schimbe locul cu un minor. Postarea a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. „Nu mai este un copil”

Indignare la bordul unei avion după ce o femeie a refuzat să schimbe locul cu un minor

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: VIDEO. Gestul incredibil al unui fugar! Sebastian le-a trimis un video de mulțumire polițiștilor. „Nu implic oameni nevinovați”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Stewardesa te întreabă dacă vrei să renunți la locul tău 1A pentru ca un copil să poată sta cu familia lui”, a fost mesajul atașat de postarea americancei. Tânăra a refuzat propunerea însoțitoarei de bord și nu a renunțat la locul ei, pentru că a vrut să se bucure și ea de un zbor în primul rând.

Videoclipul postat de tânără a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Întreaga situație prin care a trecut americanca a generat un val de reacții asupra oportunității părinților cu copii să călătorească împreună. Opiniile sunt împărțite.

Postarea tinerei s-a viralizat rapid, adunând aproximativ 6.000 de comentarii referitoare la acest gest neașteptat. Majoritatea sunt în acord: faptul că familia nu a făcut rezervări pentru locuri adiacente nu ar trebui să fie responsabilitatea americancei.

„Dacă alții nu pot planifica corect o călătorie, aceasta nu este problema ta”, a fost mesajul scris de un utilizator. Pe de altă parte, o mulțime de internauți sunt de părere că este scandalos faptul că familia cu pricina a avut curaj să-i ceară să renunțe la locul ei: „Nu ești un copil când ai 13 ani. Poți sta singur câteva ore”, „Eu însumi am copii și spun: nu!. Cei mai mulți dintre ei ar fi procedat la fel”, „La urma urmei, mama sau tatăl pot sta cu copilul și celălalt părinte singur”.

Citește și: VIDEO- Inconștiența era să îl coste viața. Un bărbat era pe cale să își piardă viața, după ce ursul pe care a vrut să îl hrănească aproape l-a atacat. Bărbatul tarversa Transfăgărășanul împreună cu prietenii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

O altă mamă împărtășește și ea o părere similară: „Sunt și eu mamă și aș fi spus și eu Nu”.

„Nu sunt o persoană groaznică”, a fost mesajul cu care tânăra și-a făcut publică experiența, mai ales că familia a găsit o altă soluție. Copilul nu era așa mic pe cât i prezentase stewardesa, acesta având undeva în jurul vârstei de 13 ani, a explicat femeia.

@lifewithdrsabra

That’s a no from me dawg 🤣 would you have given up your seat? Also they ended up finding a solution so no, i am not a terrible human being. Also the child was like 13.

♬ original sound- Sunshynelove21

Citește și: VIDEO- Vești proaste pentru români! Compania aeriană Wizz Air a anunțat că urmează un nou șir de anulări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si