Un mesaj cu "La mulți ani" de ziua onomastică este un gând sincer îndreptat către sărbătorit. Pe 15 august, creștinii o sărbătoresc pe Sf. Maria, iar cei care îi poartă numele, dar și derivate ale acestuia, își celebrează ziua numelui. Care sunt cele mai frumoase mesaje, cu urări și felicitări cu ocazia acestei sărbători?

La mulți ani: urări și felicitări

Cu ocazia zilei de Sf. Maria putem transmite cele mai frumoase mesaje. Urările și felicitările cu ocazia acestei sărbători trebuie să fie sincere, exprimate delicat și din toată inima. Indiferent dacă alegi să abordezi urări cu conținut religios sau un mesaj haios, alege să faci o urare care să cuprindă cat mai clar gândurile și sentimentele pe care le ai față de persoana respectivă.

Mai jos ai o listă cu câteva mesaje care să te inspire în crearea urărilor și felicitărilor de Sf. Maria:

Fie ca acestă zi să îi lumineze pașii spre ce e mai bun. La mulți ani!

Numele sfânt pe care îl porți să te ghideze, să te ajute în dezvoltare și realizarea dorințele. Viață binecuvântată și la mulți ani!

Fecioara Maria, al cărei nume sfânt îl ai, să te lumineze și să te protejeze. La mulți ani!

Să trăiești cu numele, cât numele. Viață plină de lumină și noroc. La mulți ani!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Să fii mândru/ă de numele pe care îl poți. Maica Domnului să te protejeze în continuare, să îți fie cea mai bună prietenă. La mulți ani!

Să ai o zi luminoasă, plină de dragoste și să ai aproape doar oamenii care te iubesc și pe care îi iubești. La mulți ani!

Fie ca să cunoști tot ce e bun și frumos în lume. Zi minunată și voioasă. La mulți ani!

De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să ramai mereu blând/ă, bun/ă și drăguț/ă cu toți cei din jurul tău! La mulți ani!

La mulți ani! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Mesaje de Sf. Maria 2023: Urări și felicitări cu La mulți ani!

Mesaje de Sf. Maria 2023: Urări și felicitări cu La mulți ani!

[Sursa foto: crestinortodox.ro]

Citește și: Calendar ortodox 15 august 2023: Sărbătoare mare pentru români. Ce nu este bine să faci de Sf. Maria Mare?

Cui îi poți trimite mesaje cu "La mulți ani"?

Poți trimite mesaje cu urări și felicitări persoanelor care își serbează onomastica de Sf. Maria, adică persoanelor care poartă numele de Maria, dar și derivate de la acest nume, precum: Mariana, Marian, Marin, Marinel, Mara, Marta, Marilena, Marina, Marinela, Mari, Meri, Mărioara, Mioara, Măriuța, Măriuca, Marița, Marusia, Marisa, Maricica, Mia.  

Numele "Maria" înseamnă, în limba ebraică, "cea iubită" sau cea" îndrăgită".

Citește și: Sărbătoarea de Sf. Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului: Tradiții și obiceiuri românești pentru 15 august


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si