Darren Kent, actorul din „Game of Thrones” a murit. Vestea a fost confirmată de agenția lui din Londra Carey Dodd Associates, care a postat știrea pe rețelele de socializare, marți dimineața.

Deși anunțul este făcut abia astăzi, Darren Kent a murit pe data de 11 august, conform IMDB.

Citește și: Doliu în cinematografie! Un îndrăgit actor din „Game of Thrones” a trecut în neființă

„Cu profundă tristețe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten Darren Kent a murit în pace, vineri. Părinții lui și cel mai bun prieten alături de el. Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia lui în această perioadă dificilă. RIP, prietenul meu”, a transmis agenția care îl reprezenta pe actorul din „Game of Thrones”. 

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În postarea agentului său de pe Instagram, se mai spune: „Darren nu a fost doar un actor, regizor și scriitor talentat, ci a fost cu adevărat unul dintre cei mai amabili oameni pe care am avut plăcerea să-i cunosc vreodată.

A fost un privilegiu și o plăcere să fi făcut parte din călătoria lui.”

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit după lungi lupte cu osteoporoza, artrita și o afecțiune a pielii extrem de rară, potrivit NY Post.

Artistul din Londra a fost înconjurat de prieteni și familie la momentul trecerii în neființă, potrivit reprezentanților săi de la Carey Dodd Associates.

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit

Darrne Kent a jucat în mai multe seriale populare din Marea Britanie, precum „EastEnders” și „Shameless”, și a câștigat o importanță internațională după ce a apărut într-un episod din 2014 din „Game of Thrones”, ca un pastor de capre din Slavers Bay.

Cauza oficială a morții a lui Kent nu a fost încă anunțată.

Actorul născut în 1987 în Essex, Regatul Unit, și-a început carierea în 2008, când a apărut în filmul „Mirrors” și alături de Kristen Stewart, Chris Hemsworth și Charlize Theron în filmul de acțiune din 2012 „Albă ca Zăpada și vânătorul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si