Madonna s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar turneul mondial al artistei din luna iulie a fost amânat. Ea a stat internată la terapie intensivă, iar după o lună de recuperare, managerul artistei a anunțat că se va reîntoarce pe scenă.

Madonna va urca din nou pe marile scene ale lumii.

Citește și: Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit la doar 36 de ani, după o lungă suferință

Când va fi reluat turneul european?

La doar câteva săptămâni după ce a fost internată la terapie intensivă și după ce a fost nevoită să amâne primele 41 de concerte din viitorul turneu, artista a menționat noile date ale turneului său.

Madonna, înapoi pe marile scene ale lumii! Artista se întoarce după o pauză din cauza problemelor de sănătate. Când va relua turneul european?

Madonna, înapoi pe marile scene ale lumii! Artista se întoarce după o pauză din cauza problemelor de sănătate. Când va relua turneul european?

[Sursa foto: Getty Images]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Turneul european va începe, așadar, la Londra, pe 14 octombrie, iar apoi va continua la Paris la Accor Arena pe 19 20 noiembrie. Concerte vor avea loc și la Barcelona, Lisabona, Milano, Berlin și Paris și se va încheia la Londra, pe 6 decembrie.

Madonna va relua și turneul american

Concertele din America vor începe pe 13 decembrie în New York, Brooklyn. Totuși, spectacolele din data de 22 decembrie la Nashville, 15 ianuarie la San Francisco și 18 ianuarie la Las Vegas și 20 ianuarie la Phoenix, au fost anulate și ar urma să fie reprogramate.

„Reprogramarea acestor spectacole este prioritatea noastră.  Madonna îşi cere scuze pentru orice neplăcere cauzată şi speră să fie iertată în curând”, a declarat Live Nation, organizatorul evenimentelor.

 Turneul american trebuia să înceapă pe 15 iulie la Vancouver, însăr a fost anulat din cauza unei  „infecţii bacteriene grave care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă”, a anunţat în luna iunie managerul ei, Guy Oseary.

Citește și: VIDEO- Holy Molly și Carine, colaborare de senzație. Noua piesă, intitulată „Girls Just Wanna Have Fun”, a ajuns la inimile fanilor

Artistei îi este dor de scenă și de fanii săi

La finalul lunii iulie, Madonna a postat un videoclip pe platforma TikTok în care apare dansând pe melodia „Lucky Star”, unul dintre celebrele hituri ale sale din anii '80.

„Faptul că pot să-mi mişc corpul şi să dansez din nou doar un pic mă face să mă simt cea mai norocoasă vedetă din lume”, a scris Madonna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si