S-au afișat notele la BAC 2023 sesiunea de toamnă. Rezultatele pot fi consultate pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

Edu.ro Rezultate BAC 2023 toamnă. Candidații care din diverse motive nu au promovat în prima sesiune Examenul de Bacalaureat mai au o șansă acum. Cei care s-au înscris la Bacalaureatul de toamnă susțin probele scrise la Română, Matematică sau Istorie în funcție de profil și proba la alegere, la fel, în funcție de profilul pe care l-au absolvit în perioada liceului.

Edu.ro Rezultate BAC 2023 toamnă: Când se anunță notele pentru sesiunea august - septembrie?

Edu.ro Rezultate BAC 2023 toamnă: Când se anunță notele pentru sesiunea august - septembrie?

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Edu.ro Rezultate BAC 2023 toamnă: Când se anunță notele pentru sesiunea august- septembrie?

Fiecare probă scrisă începe la ora 09:00, iar accesul elevilor în sălile de examen se va face începând cu ora 08:00. Baremul de corectare va fi publicat în fiecare zi și pe site-ul Edu.ro, la ora 15:00.

Candidații au la dispoziție modele pe   subiecte.edu.ro,    care sunt asemănătoare cu subiectele care au picat la proba din acest an sesiunea de vară, dar și din anii anteriori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Baremul va fi făcut public pe site-ul oficial al Ministerului Educației-     subiecte.edu.ro/2023/bacalaureat/Subiecte_si_bareme.

Citește și: VIDEO- Bacalaureat 2023: Candidații au susținut astăzi probă obligatorie a profilului. Rezultatele examenului maturității se vor afișa pe 25 august

Pentru a soluționa subiectele alocate, candidații vor avea la dispoziție un interval de timp de 3 ore. Probele au fost vor începe la ora 09:00, iar elevilor li se va permite accesul în săli în baza actului de identitate valabil până la ora 08:30.

Pentru redactarea unei lucrări scrise/rezolvarea subiectelor sunt prevăzute trei (3) ore, calculate din momentul în care fiecare candidat din sală a primit foaia cu subiectele. Beneficiază de prelungire (cel mult două ore) candidații cărora li s-a aprobat solicitarea în acest sens de către comisiile județene, potrivit procedurii de asigurare a condițiilor privind egalizarea șanselor pentru elevii cu deficiențe de vedere, deficiențe de auz și tulburări de neurodezvoltare.

Potrivit calendarului oficial al Ministerului Educației, primele rezultate vor apărea și vor fi publicate pe EDU.ro pe 25 august. Tot în aceeași zi candidații nemulțumiți de nota obținută pot depune contestații între orele 12:00 și 18:00. În perioada 25-28 august 2023 va avea loc rezolvarea contestațiilor. Rezultatele finale vor fi afișate și publicate pe EDU.ro pe 29 august 2023.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Subiecte Istorie BAC 2023 toamnă: La ce oră se publică baremul de corectare pe Edu.ro?

Edu.ro Rezultate BAC 2023 toamnă: Când se anunță notele pentru sesiunea august - septembrie?

Edu.ro Rezultate BAC 2023 toamnă: Când se anunță notele pentru sesiunea august - septembrie?

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Calendar Bacalaureat sesiunea august-septembrie

  • 17 – 24 iulie 2023:    Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe
  • 7 – 11 august 2023:    Echivalarea competențelor de comunicare în limba română și într-o limbă străină, și a competențelor digitale. Regulile de echivalare a probelor de competențe cu mediile din liceu la Limba română, limbi străine și Tehnologia Informației, publicate de Ministerul Educației.
  • 16 august 2023:    Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă
  • 17 august 2023:    Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă
  • 18 august 2023:    Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă
  • 21 august 2023:    Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă
  • 25 august 2023:    Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12,00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)
  • 26 – 28 august 2023:    Rezolvarea contestațiilor
  • 29 august 2023:     Afișarea rezultatelor finale

Citește și:    Edu.ro Barem Română BAC toamnă 2023- La ce oră se publică răspunsurile?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si