Potrivit primarului Serghei Sobianin, apărarea anti-aeriană a doborât drona. Resturile sale au căzut pe centrul expozițional, din Moscova.

"În această noapte, în timpul unei încercări de a atinge Moscova, forţele de apărare aeriană au distrus o dronă. Carcasa dronei a căzut în zona Centrului expozițional şi nu a provocat pagube semnificative clădirii", a declarat primarul Serghei Sobianin.

Atacul este cel mai recent din seria atacurilor asupra Moscovei.

Clădire din Moscova, atacată de drone ucrainene

Clădire din Moscova, atacată de drone ucrainene

[Sursa foto: Twitter-NEXTA]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din filmările distribuite pe rețelele de socializare, poate fi observat un fum dens și gri, care se ridică pe cer, deasupra Moscovei.

Ucraina nu a comentat acest atac

Acest subiect nu a fost comentat de către Ucraina.

Citește și: Tensiuni la Marea Neagră. Turcia avertizează Rusia după focurile de armă trase în weekend

Atacul s-a produs în jurul orei locale 4.00

(1.00 GMT), potrivit Ministerului Apărării din Rusia.

Clădire din Moscova, atacată de drone ucrainene

Clădire din Moscova, atacată de drone ucrainene

[Sursa foto: Twitter-NEXTA]

De asemenea, acesta a declarat că, după ce sistemele de apărare anti-aeriană ale orașului au fost activate, drona ”şi-a schimbat traiectoria de zbor”. Aceasta a căzut pe o clădire non-rezidenţială de pe malul Krasnopresnenskaya, o zonă a Moscovei unde au sediul mai multe clădiri guvernamentale. 

Drona nu a provocat ,,pagube semnificative''

Mai mult decât atât, ministerul a adăugat faptul că resturile dronei nu au produs incendiu, iar nimeni nu a suferit răni. De asemenea, ced Sobianin a afirmat că drona nu a provocat ”pagube semnificative” centrului expozițional, potrivit Digi24

Citește și: Ucraina se află tot mai aproape de aderarea la UE. ,,Naţiunile au dreptul la apărare. Noi construim arsenalul lumii libere împreună”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si