Robert Rindche, operator la Realitatea TV de mai bine de 10 ani, și-a găsit sfârșitul după ce a fost luat de curenții puternici din Costinești.

Destinul tragic vine după ce Robert Rindche s-a luptat ani la rând cu o boală necruțătoare, informează Realitatea.net.

Citește și: VIDEO- Salvatori deveniți victime în Marea Neagră. Un tată și-a pierdut viața în timp ce încerca să își salveze fata din curenții puternici

Robert și-a găsit sfârșitul la doar 43 de ani. Se afla în stațiunea Costinești, alături de familie. Se bucura de concediu, după ce, recent, trecuse printr-o operație dificilă.

Potrivit sursei citate, Robert a intrat în apă, însă curenții puternici l-au doborât și l-au tras în larg. Martoră la întreaga scenă a fost soția, care a sunat disperată la 112.

Salvatorii au încercat din răsputeri manevrele de resuscitare. În zadar, însă, Robert s-a stins din viață.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Robert și-a găsit sfârșitul la doar 43 de ani.

Robert și-a găsit sfârșitul la doar 43 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Cine era Robert Rindche, operatorul TV care și-a găsit sfârșitul la Costinești

Robert Rindche lucra la Realitatea de mai bine de 10 ani. A fost prezent pe teren la evenimente importante și a filmat alături de jurnaliștii noștri nenumărate live-uri.

Citește și: Alertă în Costinești! O altă persoană s-a stins din viață la malul mării. Trupul neînsuflețit a fost adus pe țărm de către valuri

"Robert a fost unul dintre cei mai implicati colegi pe care i-am avut. Suntem alaturi de familia in aceste momente dificile, ceea ce va indemnam si pe dvs sa o faceti daca puteti.", a spus jurnalista Realitatea PLUS Cristina Răduță.

Doliu în presa din București. Robert Rindche s-a înecat vineri seara la Costinești

Doliu în presa din București. Robert Rindche s-a înecat vineri seara la Costinești

Cum s-a întâmplat tragedia

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 18 august a.c., pe o plajă din Costinești, în dreptul hotelului Azur. 

Potrivit Replicaonline, victimei i s-au efectuat manevrele de resuscitare, după ce a fost scos din mare de salvamari.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD un SAJ şi şenilata de la Staţia Costineşti. Bărbatul a fost declarat decedat după ce i s-a efectuat protocolul de resuscitare.

Robert era bolnav de cancer și trecuse prin mai multe operații. Cea mai recentă a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Era optimist că se va face bine. Acum, o fetiță de 8 ani a rămas fără tată.

Cei care doresc să ajute familia greu încercată pot dona în contul de mai jos.

IBAN: RO39INGB0000999907087126
Beneficiar: RINDCHE MIHAELA MARINELA 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si