Sofia Black este originară din Bulgaria și-a petrecut aproape un deceniu pentru a-și aduce părul la lungimea de 111 centimetri. Tânăra în vârstă de 31 de ani susține că a fost pusă de multe ori în situații incomode cu străini care își doreau să-i cumpere podoaba capilară cu prețul de până la 150 de dolari.

Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”

Necunoscuții vor să-i cumpere părul

[Sursa foto: New York Post]

Citește și: Evadarea secolului. Un bărbat a fugit de autorități traversând marea pe un ski-jet. A parcurs 400 de kilometri având la el doar un binoclu și o busolă

„Odată am fost abordată de cineva de pe stradă care a vrut să-mi cumpere părul”, a declarat Sofia pentru jurnaliștii de la Media Drum World.

„Aveam părul desfăcut și dintr-o dată a apărut acest tip și mi-a înmânat cartea lui de vizită”, a explicat femeia.

Necunoscuții vor să-i cumpere părul

Pusă în această situație incomodă, tânăra nu a avut nici o reținere atunci când i-a spus bărbatului de pe stradă să-i ofere altcuiva această „oportunitate”. Aceasta i-a spus bărbatului că plănuiește să-și doneze părul unei organizații de caritate împotriva cancerului. Tânăra în vârstă de 31 de ani a rămas uluită când el a încercat să o convingă să nu o facă. 

„I-am mulțumit pentru ofertă, dar i-am spus pentru ce îmi păstrez părul lung. Așa am ajuns să ne certăm de ce vreau eu să-mi donez părul și de ce vânzarea părului pentru profit este mai avantajoasă”, și-a

amintit Sofia.

Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”

Sofia are 31 de ani și nu s-a mai tuns din anul 2013

[Sursa foto: New York Post]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Dulce răzbunare. Un mire și-a expus logodnica infidelă în fața a 150 de invitați. Bărbatul a venit cu dovezi foto pentru a arata cine este de fapt mireasa

Sofia a trecut peste acest episod, puțin mai bizar, și a mărturisit că în mare parte a avut întâlniri pozitive. Mai mult, aceasta povestește că fetițele o întreabă adesea dacă este o prințesă.

„Reacția mea preferată este de la nepoata mea, care spune mereu că arăt ca o prințesă când am părul desfăcut și ea își dorește să aibă păr ca al meu într-o zi. Majoritatea fetițelor tind să aibă această reacție”, a povestit ea.

Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”

Ea este Rapunzel în viața reală

[Sursa foto: New York Post]

Sofia nu s-a mai tuns de 10 ani

Arheologul în vârstă de 31 de ani din Bulgaria a dezvăluit că nu și-a mai tuns părul din anul 2013 și asta pentru că frizura pe care o avea necesita o întreținere mult prea mare.

„Părul îmi crește destul de repede, ceea ce însemna că dacă voiam să-l mențin scurt, la un zero dublu, practic trebuia să mă tund zilnic”, a explicat Sofia.

Citește și: O profesoară a venit beată la școală. A fost arestată după a venit așa în fața elevilor. Totul a avut loc chiar în prima zi după vacanța de vară

La acea vreme, tânăra se mutase recent la Edinburgh, Scoția, și nu știa că există organizații de caritate pentru donarea părului:  „Nu am avut așa ceva în Bulgaria și inima mi s-a scufundat”.

„M-am simțit groaznic că părul meu bun pur și simplu s-a risipit, așa că, după câteva analize, am decis să-mi las părul să crească la lungimea maximă și apoi să organizez o campanie înainte de a-l tunde. Apoi urmează să-l donez pentru copiii care suferă de cancer”, a dezvăluit bulgăroaica în vârstă de 31 de ani.

Cum întreține tânăra podoaba capilară lungă de 111 centimetri

De asemenea, fata a povestit că foarte mulți oameni o opresc pe stradă ca să o întrebe cum poate să-și întrețină părul atât de lung.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cea mai frecventă întrebare pe care o primesc este: «Cum îl întrețineți? Trebuie să dureze o veșnicie», ceea ce pentru mine este foarte distractiv, deoarece a avea părul lung este mult mai ușor de întreținut decât a avea părul scurt, deoarece asta necesită atât de mult efort pentru a-l coafa. Cu părul meu – doar îl pieptăn și apoi îl strâng într-un coc lejer și sunt gata de plecare”, a povestit Sofia.

Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”

Tânăra vrea să-și doneze părul

[Sursa foto: New York Post]

Citește și: Motivul rușinos pentru care acest bărbat călătorește desculț. A fost surprins în picioarele goale în avion. „Nu ești acasă”

Tânăra în vârstă de 31 de ani își dorește să-și lase părul să crească cât de mult posibil.

„Îl tai din când în când, dar numai când văd vârfuri despicate, poate o dată pe an”, a declarat tânăra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si