Chiar dacă vine toamna nu înseamnă că sezonul nunților se sfârșește. Iar miresele nu trebuie să se îngrijoreze pentru că vor avea în continuare o varietate de flori din care pot alege.

Citește și: VIDEO- Negrul, noul alb. Nunțile în culori difane, de domeniul trecutului

Designerii florali ne sfătuiesc să mergem pe flori de sezon

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Ce ne-ai pregătit aici?”

Alexandru Dadoo, designer floral: „Am pregătit un nou concept pentru că în ultimul timp comportamentul atât al clienților, cât și al invitațiilor s-a schimbat. Trendurile care se schimbă mereu și pot să spun așa că au simțit o mare schimbare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ce sens? Ne referim pe partea de concept, pe partea de logistică. Oamenii aleg să pună accent mai ales pe partea de papetărie. Aici, de exemplu, avem un tacâm cu un accent de auriu la fel sunt și paharele. Oamenii au deschiderea asta și cumva pun foarte mult accent pe tot ce înseamnă felul în care se desfășoară toată seara, mai ales partea de muzică și partea de meniu.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Ce poți să-mi spui despre flori? Ce flori ar trebui să alegem pentru nunțile din această toamnă?” 

Alexandru Dadoo, designer floral: „În primul rând, este indicat să apelăm la specialiști, la oameni care au experiență în domeniul acesta. Cel mai bine este să mergem pe flori de sezon. Este foarte indicat să alegem culorile toamnei.

Avantajul este că are o cromatică foarte interesantă. Toamna regăsim crizanteme.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si