Elon Musk vrea să îmbine utilul cu plăcutul și își dorește să pună X (fost Twitter) pe ecranul mașinii. Astfel, iubitorii Tesla vor putea conduce mașina visurilor lor și vor naviga, în același timp, pe X

„Vom crea o aplicație care vă va permite să vedeți cele mai recente de la X pe ecranul mașinii”, a scris Elon Musk în mediul online.

Oamenii nu văd cu ochi buni „inovarea” lui Musk

Oamenii consideră că nu este cel mai bun lucru ca oricine să poată naviga pe X în timp ce conduce. Ei motivează că acest lucru ar servi ca o distragere a atentiei în timpul șofatului și este periculos.

Citește și: Elon Musk le va plăti anumite sume de bani persoanelor tratate incorect pentru postările de pe platforma X: „Vă vom finanța factura legală”

„Elon Musk vrea constant să omoare oameni în mașini. Este cu adevărat remarcabil”, a spus cineva

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O altă persoană spune că mașinile Tesla „funcționează defectuos” pe pilotul automat. Soluția lui Musk de inovare ar putea „deschide firul unor catastrofe”.

O a treia persoană spune că este o idee proastă și că „postările pe X sunt constant atât de proaste încât te fac să vrei să te lovești intenționat de un stâlp”.

Elon Musk pare să neglijeze siguranța oamenilor la volan

Elon Musk nu a excelat la capitolul siguranță în mașinile sale, în trecut. Mai mulți oameni au avut probleme cu mașinile lor Tesla în ultimul an.

Dorința de inovare a miliardarului este una „apăsătoare”. Încă de când a schimbat numele platformei Twitter în X, bărbatul se gândește la noi metode de a șoca fanii Tesla.

Citește și: Elon Musk și Mark Zuckerberg se judecă. Aplicația Threads copiază Twitter

Elon Musk și-a dorit să creeze o aplicație similară cu WeChat din China. A vrut ca X să fie „o super aplicație”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si