Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ni se alătură cu detalii despre acest lucru.

Vijelii și ploi torențiale în Cluj

„O ploaie torențială a făcut ravagii în Cluj Napoca în urmă cu câteva ore. O ploaie torențială, însoțită de tunete și fulgere. Precipitațiile au fost foarte puternice și în cantități foarte mari încât au inundat mai multe străzi și parcări, iar apa a ajuns chiar în interiorul unui centru comercial din comuna Florești.

De altfel, meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj și Poli Iași a fost reprogramat pentru mâine pentru că vântul puternic a smuls pur și simplu panourile publicitare din zona respectivă și le-a azvârlit pe terenul de fotbal, iar gazonul a fost inundat de apă. Astfel, arbitrul a reprogramat meciul până pentru ziua de mâine, în funcție, bineînțeles, de cum se va prezenta vremea.

Citește și: EXCLUSIV- Final de sezon cu vânt puternic pe litoral. Avertismentul salvamarilor: ”Noi nu suntem aici ca să stricăm concedii. Când este marea agitată și este furtună, să respectăm cu toții regulile”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai multe probleme au fost și în alte județe. Spre exemplu, în Alba mai mulți stâlpi de electricitate au fost puși la pământ, iar vântul puternic a făcut probleme chiar și în Bihor, acolo unde copaci dar și acoperișuri au fost luate de vânt. Avem în vigoare un cod galben de vreme instabilă de furtuni în mai bine de jumătate din țară. Chiar și aici, în județul Timiș, în Timișoara, în acest moment plouă.

Această avertizare de tip cod galben este valabilă până mâine dimineață la ora 6.00”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si