Quiz show-ul momentului, “The Floor”, realizat de creatorul formatelor “The Voice” și “Big Brother” și distribuit de Talpa, nu putea avea o gazdă mai potrivită decât carismaticul prezentator Dan Negru. Acesta le va fi alături concurenților de-a lungul provocărilor unui show ce îmbină dinamica și frumusețea quiz-ului cu spectacolul tehnologiei la cel mai înalt nivel. Pe o podea LED gigant, concurenții își vor pune la bătaie cunoștințele de cultură generală, inteligența și spontaneitatea.

“The Floor”, un quiz show marca John de Mol

“The Floor”, un quiz show marca John de Mol

”The Floor”, la Kanal D

“Parteneriatul nostru cu publicul isteț de televiziune continuă! Ne-am propus ca prin programe TV inteligente să oferim și publicului isteț un loc pe telecomanda televizorului. Ne-a bucurat cantitatea acestui public, dar mai ales ne-a bucurat calitatea lui. După ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi!”, care au devenit deja fenomene populare, sperăm ca ”The Floor” să devină noua bucurie a publicului isteț de televiziune”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru te provoacă la duelul cunoștințelor! Castingul pentru cucerirea teritoriului de cunoștințe este în plină desfășurare!

Dan Negru, la cârma unui show epic – “The Floor”

Dan Negru, la cârma unui show epic – “The Floor”

Castingul pentru “The Floor” este în desfășurare, toți cei interesați să participe în show-ul televizat și să câștige premiul de 50.000 de lei pus la bătaie sunt invitați să se înscrie accesând pagina casting.kanald.ro. Inteligență, spontaneitatea și bucuria jocului vor fi aliații concurenților pe parcursul unei competiții care îi va ține și pe telespectatori în fața micilor ecrane, la Kanal D.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Kanal D “The Floor” – o competiție inteligentă, cu miză uriașă! Află care este valoarea premiilor

49 de concurenți se vor angaja în dueluri de cunoștințe generale pe o podea LED uriașă, împărțită în patruzeci și nouă de pătrate egale, fiecare reprezentând propriul domeniu de cunoaștinte. Competitorii se duelează pe parcursul unui joc complet, derulat pe parcursul a patru ediții, iar la finalul acestui joc rămâne un singur câștigător.

Premiul cel mare: 50.000 de lei

Un concurent, selectat la întâmplare, trebuie să aleagă unul dintre adversarii săi vecini pentru a se confrunta într-un duel epic de cunoștințe în categoria adversarului. Câștigătorul preia pătratul pierzătorului, câștigând teren valoros, pe măsură ce își extinde teritoriul, în timp ce învinsul părăsește jocul. Câștigătorul trebuie apoi să decidă- continuă și încearcă să obțină un alt pătrat? Sau lasă pe The Floor să aleagă un nou challenger? Ultimul concurent care rămâne în picioare și obține controlul deplin al podelei câștigă un premiu în bani de 50.000 lei care îi poate schimba viața.

Citește și: “The Floor”, quiz show-ul care a cucerit Europa, vine la Kanal D! Astăzi se dă start castingului!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Nu pierdeți în această toamnă, la Kanal D, “The Floor” format internațional prezentat de Dan Negru, care duce la un alt nivel modalitatea de a face quiz în România!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si