Cătălin Botezatu, creator de modă: „Întotdeauna cu un costum cu dungi, nu vom da greș. Dar vreți să țineți cont că la un costum tip business nu avem voie să asociem cravate colorate, acestea sunt pentru alt segment. Doar cravate simple. Dacă vă îmbrăcați business nu vă dați sacoul jos. În cel mai rău caz vă luați o cămașă de rezervă la birou sau în mașină pe care o schimbați.

Cum e și la femei. Ai ajuns la nuntă ți-ai dat jos papucii și descuLță pe mese și sare umărul pe manele.”

Botezatu: „La un costum business nu trebuie să asociem cravate colorate, acestea sunt pentru alt segment” 

Considerată una dintre piesele esențiale în vestimentația masculină, cămașa, trebuie aleasă cu atenție. De la materialul din care este confecționată până la manșetă și culoare, totul contează.

Citește și: Maurice Munteanu, observații tăioase cu privire la styling-ul unei concurente de la “Bravo, ai stil!”

Cătălin Botezatu, creator de modă: „Cămașa poate fi albă, uni sau cu dungi sau colorată cel mult bleumarin sau bleu ciel. Nu punem roz, poate roz pudrat, dar nu cămăși foarte colorate.”

Totodată, din garderoba unui bărbat care ține la imaginea sa nu trebuie să lipsească, un costum elegant, o vestă, o pereche de jeans, un pantalon negru și o pereche de pantofi de lac.

În ceea ce privește accesoriile și aici există câteva reguli de care domnii trebuie să țină cont.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cătălin Botezatu, creator de modă: „Sunt permise ceasul, butoni și verigheta. Atât, nimic altceva.”

Pentru ca un bărbat să iasă în evidență trebuie să fie atent și la detalii. Acestea fac diferența și îi pun în valoare personalitatea.

Cătălin Botezatu, creator de modă: „Întotdeauna va trebui să avem o cravată uni, bleumarin, ne salvează pentru că o putem pune și la o cămașă bleumarin, dar și la o cămașă albă. Lungimea cravatei nu trebuie să depășească centura, cureaua, nici mai scurtă, nici mai lungă.”

Cât despre ciorapi și pantaloni, Cătălin Botezatu are și aici câteva sfaturi pentru domni.

Cătălin Botezatu, creator de modă: „Atunci când porți ciorapi să porți. Bine vara nu. Mocasinul nu-ți permite asta, dar să porți ciorapi scurți și când pui picior peste picior să ți se vadă părul. Ați văzut foarte mulți domni care își i-au pantaloni și sunt largi, chiar dacă pantalonul e de calitate, trebuie făcut pe gamba lui.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În concluzie, cine va ține cont de aceste indicații ale celebrului creator de modă, cu siguranță nu va da greș în a avea o ținută impecabilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si