„De fiecare dată înainte să plecăm în orice destinație venim la salon ca să ne pregătim mai ales dacă stăm doar 3-4 zile, ne facem părul să avem coafura pregătită ca să spun așa, și acolo doar să o retușăm, mai ales dacă totul este pe repede înainte.”

În salon, așa începe city break-ul Anei și Liviei. Cele două tinere sunt extrem de pasionate de călătorit, însă sunt foarte atente și la aspectul fizic.

Cum vacanță este scurtă, înainte de a ajunge la aeroport, fetele fac o mică oprire la salonul de înfrumusețare.

Citește și: VIDEO- Cera Mihăilescu, despre călătoria în Ierusalim. „Am fost la Sfântul Mormânt, dar nu mă așteptam la minuni, dar chiar au fost”

„Chiar dacă mergem în Veneția ne trebuie o eșarfă, avem și pașaportul și totul este pregătit. Make-up-ul? Mereu! Și fixativul!”

Ana Cornea: „Pare că a fost ieri, dar, de fapt, au trecut 2-3 ani de când avem vacanțe împreună și ne dorim să fie din ce în ce mai multe și pentru o perioadă cât mai lungă. În ce destinații ați fost până acum? Italia, Franța, Spania, din nou Italia, ne place foarte mult.”

Iar pentru că timpul petrecut cu cele mai bune prietene este inegalabil, nu contează că soțul sau iubitul rămâne acasă.

Ba din contră.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Livia: „Să știi că și ei se bucură de un pic de libertate, puțin timp liber și cred că este benefic de ambele părți, dar este o experiență foarte frumoasă.”

Ana și Livia știu exact cum să se organizeze înainte de vacanță.

„Pe de altă parte, dacă avem niște evenimente sau târguri internaționale știm că se întâmplă deja cu un an înainte și atunci încercăm să le organizăm pe calendar astfel încât măcar biletul de avion să-l avem luat din timp și cazarea să o avem cât mai aproape de centru.”

Iar din pasiunea pentru vestimentație și călătorii, Ana urmează să își deschidă chiar propria afacere.

Ana: „Împreună cu o serie de parteneri am dezvoltat excursii personalizate. Alături de persoanele, doamnele sau domnii care se înscriu în aceste programe mergem în anumite destinații ale lumii. De exemplu, Franța, Italia și alegem anumite orașe în care au parte de o călătorie cu experiențe, au parte de shopping ghidat.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Mini-vacanțele de 3-4 zile sunt de altfel experiențe pe care tot mai multe grupuri de fete și le doresc.

„Cum e în vacanță doar cu fetele? E minunat. Cred că e cel mai bun lucru. De ce? Pentru că nu ai niciun stres, te conectezi mai mult cu prietenele. Faci bonding cu fetele tale și cumva creați amintiri noi pe care le povestiți și trăiți.”

Printre cele mai căutate destinații de city break se numără Italia și orașele din Marea Britanie

Cosmin Vasile, manager agenție de turism: „Destinațiile pentru variante de city break sunt cele în Europa, fie că vorbim de partea de sud a Europei. Aici, amintim diferitele orașe de prin italia începând cu Roma, dar și Napoli. Sunt destinații și nordul Europei care au fost căutate și cerute de către turiștii noștri din acest an. Mă gândesc aici la capitalele din Scandinavia sau de ce nu diferite orașe din Marea Britanie.”

Specialiștii spun că pentru a avea un city break ca la carte, este important să alegem cu cel puțin 3 luni înainte perioada în care vrem să mergem pentru a prinde cele mai bune prețuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si