Un nou influencer „stăpânește” platforma TikTok. Oamenii îl văd pe acesta ca „un gust al realității” într-o lume virtuală.

Contul de TikTok @wonkygarfield prezintă o pisică de jucărie care arată precum Garfield, însă care are o față tristă și ascultă muzică sumbră, prin căști cu fir. Deși poate părea ciudat, motanul... se bucură de tristețe.

Wonky Garfield a strâns rapid milioane de vizualizări și un număr mare de urmăritori.

Odată cu primul videoclip postat pe 29 iulie, contul a strâns deja 4,9 milioane de aprecieri și 146.900 de urmăritori.

Citește și: Actorul Seth Rogen și-a dezvăluit noul tatuaj emoționant cu cățelușa sa: „O să-mi fie dor de fetița asta mereu. Acum ne luăm rămas-bun...”

Personajul Garfield este cunoscut ca fiind o pisică tabby portocalie leneșă, care iubește să doarmă și să mănânce lasagna. Oamenii de pe TikTok s-au regăsit în personalitatea sa, mai ales că pisica urăște ziua de luni.

@wonkygarfield garfields just thinking #garfield #vangelis #lapetitefilledelamer ♬ La petite fille de la mer- Remastered- Vangelis

De ce este așa special „influencerul” Wonky Garfield?

În fiecare videoclip îl regăsim pe influencerul Garfield cu căști în urechi, pe fundaluri diferite, în timp ce pe fundal se aude muzică tristă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Subtitrările videoclipurilor arată prin ce a trecut Garfield în acea zi – cum ar fi „Garfield a avut o zi lungă astăzi și a venit acasă să-și asculte melodia favorită”, „Garfield s-a trezit astăzi și acum este trist” și „Garfield avea nevoie de o pauză”.

Creatorul a postat doar 26 de videoclipuri, însă în comentarii fanii își doresc cât mai multe videoclipuri cu Garfield. Fanii lui deja au idei de cântece pe care pisica de jucărie să le asculte. Ei spun că rezonează cu starea pe care pisica Garfield o are.

„Garfield, te înțeleg”, a scris o persoană.

„El este atât de eu”, a spus altul.

Citește și: Un an de la moartea reginei Elisabeta a II-a: ”Inima mea a fost cu voi toți”

„Doamne, contul ăsta este cel mai adevărat lucru pe care l-am văzut...”, a mai spus cineva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si