Armand Assante, unul dintre cei mai cunoscuți actori americani, a fost în România, în acest weekend. Starul a fost oaspetele de onoare al Festivalului Internațional de Arte Buzău. Armand Assante a fost prezent la proiecția filmului „California Dreamin”, în care a jucat, în urmă cu 17 ani, alături de mari actori români.

Citește și: Actorul Seth Rogen și-a dezvăluit noul tatuaj emoționant cu cățelușa sa: „O să-mi fie dor de fetița asta mereu. Acum ne luăm rămas-bun...”

200 de oameni au putut viziona pelicula „California Dreamin”

Peste 200 de spectatori au vizionat pelicula în centrul orașului și s-au bucurat de oaspetele de seamă pe care l-au putut vedea în carne și oase. Festivalul Internațional de Arte de la Buzău continuă cu spectacole de stradă, concerte, filme și teatru până pe 17 septembrie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si