„Ea ne a găsit pe noi. Mașina stătea într-o parcare de vreo trei ani de zile. Fusese comandată de cineva care probabil nu s-a gândit că așa arată o salvare”.

Ați auzit bine. Rulota din imagini a fost inițial o ambulanță, dar a trecut printr-o transformare radicală. Vinovați sunt acești doi tineri din Timișoara.

Pasionații de camping investesc în rulote

Să mergi cu rulota în vacanță nu înseamnă că ești rupt de civilizație.

Experiențele lor inedite sunt documentate pe Instagram, unde fiecare imagine presupune o muncă titanică, dar își găsesc energia necesară în locurile minunate pe care le descoperă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Sate pustii, readuse la viață. Doar 12 familii țin satul în viață

Nu sunt singurii îndrăgostiți de această senzație.

Andreea și Bogdan sunt din Cluj-Napoca. I-am găsit la Vadu, lângă rulota pe care au închiriat-o.Unii turiști vin de ani buni la mare cu rulota, experiență transformată într-un soi de tradiție.

Pe litoral maximele vor fi cuprinse între 23 și 27 de grade în următoarea săptămână dar există și șanse de precipitații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si