Așa începe aventura copiilor în lumea prezentări lor de modă. La început stângaci, apoi tot mai dezinvolți, cei mici își dezvoltă treptat pasiunea pentru acest domeniu.

Citește și: VIDEO- Patrupezii, modele pe podium. Pieptănaţi şi aranjaţi, micuții şi-au etalat calităţile la evenimentul organizat în New York

Odată ce încep să-și dea seama de importanța vestimentației și de stilurile pe care le pot aborda, copiii devin mult mai siguri pe ei și încep să-și aleagă singur ținutele.

Delia: „Mie îmi place să port haine mai casual, mai lejere, mai ales pe timpul de vară.”

Andreea: Prima poză aici, bravo, foarte bine! Leagănă mâinile, zâmbet.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bianca Păduraru, trainer modelling: „Vara încercăm să fim cât mai sim plu îmbrăcați, să evităm negru pe cât posibil pentru că negru atrage atrage căldura și materiale cât mai lejere și colorate.”

La fiecare antrenament sau prezentare de modă îi îmbracă în ținutele preferate, însă adaptate vârstei

Trainerii de modelling și creatorii de haine știu foarte bine elementele vestimentare care au mare succes la copii.

Astfel, la fiecare antrenament sau prezentare de modă îi îmbracă în ținutele preferate, însă adaptate vârstei. La adolescenți abordarea este relaxată și sportivă.

Bianca Păduraru, trainer modelling: „Avem foarte multă culoare, pasteluri foarte multe, vorbim de adolescenți în cazul martei, vorbim de un hoodie pentru că ei sunt înnebuniți să poarte hoodiuri cu niște pantaloni scurți din jeans.”

La cei mai mici stilul trebuie să fie jucăuș și amuzant.

Bianca Păduraru, trainer modelling: „Aici o avem pe Andreea, cea mai mică 3 ani și 2 luni, după cum puteți vedea, are și ea roz, este o ținută elegantă care poate fi la o petrecere integrată.”

Copiii sunt atenți și la accesoriile care personalizează ținuta. Și deși poate nu știu să le combine, sunt foarte încântați atunci când trainerii lor vin cu diferite sugestii.

Bianca Păduraru, trainer modelling: „Aici avem o ținută poate pentru o petrecere la piscină, avem această bluziță la fel vaporoasă, colorată și bineînțeles, accesoriul de rezistență această pălărie care să le protejeze de de soare.”

Există însă și câteva recomandări generale pe care le fac trainerii, indiferent de modelul ținutelor purtate de cei mici: hainele trebuie să fie fabricate din materiale naturale, prietenoase cu pielea sensibilă a copiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si