O priveliște care îți taie respirația și un decor desprins parcă din povești. De asta au parte cuplurile care aleg să își unească destinele într-unul dintre cele mai căutate locuri ale momentului: Cetatea Santa Cruz, care oferă imagini unice asupra celor mai faimoși munți din Brazilia, pe care se află și crucea Mântuitorului. Joshua și Rafaela sunt doi tineri care au avut noroc să își unească destinele într-un astfel de decor.

Citește și: VIDEO- Valea Prahovei, destinație de lux. Turiștii preferă metodele alternative de a se urca pe munte

Doi tineri din Brazilia au ales să-și unească destinele în fața celebrei statui din Rio de Janeiro

Platoul de pe muntele Corcovado a fost amenajat astfel încât cea mai importantă zi din viața mirilor să fie cu adevărat de neuitat. Aarcada din flori albe de trandafiri și lisiandrum s-a încadrat perfect în priveliștea oferită de natură de la 700 de metri.

Rafaela Goncalves, mireasă: „Am ales acest loc în mare parte datorită priveliștii, care este frumoasă, dar și pentru că iubim marea și ne-am dorit să ne bucurăm de apusul în mare. Și iată că Dumnezeu ne-a dat o zi minunată, a fost perfect.” 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi tineri au ales acest loc în mod simbolic, căci și-au dorit ca și căsnicia lor să fie nemărginită, la fel ca priveliștea pe care pot să o admire. De altfel, cele câteva sute de invitați prezenți la eveniment au venit și pentru decorul de poveste pe care au ocazia să îl admire oricând.

Joshua Menezes, mire: „Chiar dacă locuim în Sao Paulo, Rio de Janeiro a fost prima noastră opțiune ca zonă în care să ne căsătorim, în mare parte datorită acestui peisaj absolu minunat, mai ales că partea asta a orașului Niteroi este și foarte aproape de Rio de Janeiro și îți oferă vederea perfectă către piscul Sugarloaf și a statuii lui Christor Mântuitorul.”

Experiența este una de neuitat pentru toți cei prezenți, căci statuia Mântuitorului din Rio este o veritabilă operă de artă. Construcția cu o înălțime de 38 de metri și o lățime de aproape 30, este emblema țării și unul dintre cele mai cunoscute monumente ale lumii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si