O viitoare mămică a povestit despre momentul în care i-a fost smuls nasul după ce un bulldog-cross a atacat-o când a vrut să-l mângâie. Rebecca Scobie, în vârstă de 24 de ani, lucrează ca îngrijitoare și se afla la doar câteva minute de la întâlnirea cu un nou pacient la domiciliu când s-a petrecut incidentul groaznic.

”Unul dintre câini sărise pe spătarul canapelei, așa că am întins mâna doar pentru a-l mângâia”

În timp ce vorbea cu femeia, Rebecca a întins mâna pentru a mângâia un câine care sărise pe canapea. Fără avertisment, câinele de vânătoare s-a năpustit asupra feței ei, smulgându-i nasul. Scoțianca, care așteaptă un băiețel în următoarele luni, a fost transportată de urgență la spital și a trebuit să fie operată pentru a-și reconstrui nasul.

Citește și: O femeie a găsit o metodă bizară pentru a avea aceeași pisică pentru totdeauna. Felina a murit și acum proprietara o păstrează pe noptieră. Cum a fost posibil?

Ulterior, ea a descoperit că acest câine era cunoscut ca fiind "imprevizibil și agresiv"- dar nu a fost avertizată de asta înainte de vizită. Rebecca a povestit despre trauma pe care a suferit-o și despre faptul că acum se ferește de proprii câini. 

Rebecca Scobie- femeia mușcată de câine

Rebecca Scobie- femeia mușcată de câine

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Abia intrasem, m-am prezentat și am spus "Bună, sunt Rebecca”. Unul dintre câini sărise pe spătarul canapelei, așa că am întins mâna doar pentru a-l mângâia, așa cum aș face cu orice alt câine. Stăteam în spatele canapelei, așa că m-am dus să o ating și totul s-a întâmplat foarte repede. Eram în casă de doar două minute. S-a repezit la fața mea și mi-a luat o parte din nas”, a povestit femeia.

Rebecca a spus că inițial nasul ei "s-a simțit foarte amorțit", dar a presupus că ar fi putut fi rupt.

”Nu am știut că m-a mușcat”

"Mi-am dat mâna la o parte și sângele a început să curgă. Chiar și în acel moment nu am știut că m-a mușcat, am simțit doar că m-a lovit. El [fiul femeii] s-a oferit să cheme o ambulanță și atunci mi-am dat seama cât de grav era. Mi-am deschis camera telefonului ca să mă uit. Atunci am cedat".

Citește și: Cel mai mare câine din lume s-a stins din viață. Zeus avea 3 ani și a intrat în cartea recordurilor anul trecut. Avea 7 metri

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Rebecca, care deține și ea doi câini, a spus că și-a sunat frenetic partenerul, deoarece "nasul îi atârna". Femeia însărcinată a spus că experiența "terifiantă" a dus-o la urgențe, iar mai târziu a fost supusă unei intervenții chirurgicale în care i s-a luat o grefă de piele din spatele capului pentru a-i reconstrui vârful nasului.

Rebecca, care deține și ea doi câini a spus că acum se teme și de ei.

Rebecca, care deține și ea doi câini a spus că acum se teme și de ei.

[Sursa foto: The Sun]


Ea a continuat: "Voi fi foarte precaută, deoarece chiar și cu câinii din familie se poate întâmpla așa ceva, nu contează unde ești sau ce fel de câine este".


În ciuda grozăviei, viitoarea mamă a spus că inima ei a fost frântă când a auzit că patrupedul a fost eutanasiat după atac. Ea și-a amintit: "Am aflat de atunci că acest câine este destul de imprevizibil și agresiv în preajma altor oameni. De obicei, i se pune botniță când iese la plimbare și alte lucruri de genul acesta. Nu am știut asta, nu mi s-a spus nimic”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si