Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Peggy și Benjamin sunt principalele vedete la Grădina Zoologică din Brașov

„Peggi, o femelă în vârstă de 6 ani, și Benjamin, un mascul de 4 ani, sunt principalele vedete ale zilei la Grădina Zoologică din Brașov și asta pentru că astăzi, la nivel mondial, este sărbătorită Ziua Internațională a speciei panda roșu.

Aici, la Grădina Zoologică din Brașov trăiesc aceste 2 exemplare de câțiva ani și trebuie să vă spun că cuplul pe Peggy-Benjamin a avut doi pui în urmă cu câțiva ani, care au ajuns la alte grădini zoologice din Europa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Va fi sărbătoare mare la Grădina Zoologică din Brașov. Sunt așteptați copiii din tot Brașovul, dar și turiști care să admire cele 2 exemplare. Vor veni foarte mulți copii care se vor juca, vor face desene și vor afla tot felul de lucruri interesante despre această specie. Aceste animale trăiesc la altitudini foarte mari și sunt o specie pe cale de dispariție. În lume mai există în jur de 2.500

de exemplare astfel că protejarea lor este în continuare foarte important.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si