Legenda de la Hollywood Demi Moore a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano după ce și-a etalat silueta incredibilă într-o rochie roșie transparentă, potrivit Daily Star.

Citește și: Sabine s-a stins din viață după ce a furat de la mama sa suma record de 120 de milioane de lire. Actrița cu origini românești a căzut de la balcon

Deși a ajuns la o vârstă venerabilă, Demi Moore i-a făcut pe fani să-i urmărească cu admirație trupul, în timp ce și-a expus formele la Milano, pentru Săptămâna Modei.

Senzația de la Hollywood a arătat incredibil și a avut un mare curaj vestimentar. Ea a optat să renunțe la sutien și a purtat o rochie roșie transparentă, care i-a scos în evidență curbele și talia strâmtă.

Apariție senzațională la Milano pentru Demi Moore

Demi Moore arată la 60 de ani la fel de tânără ca întotdeauna, potrivit sursei citate.

Actrița a postat pe Instagram un videoclip cu ținuta ei superbă pe care a asortat-o cu o jachetă lungă gri-albastră.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Comentarii elogioase la adresa lui Demi Moore

Legiunea de fani ai vedetei de la Hollywood s-au exprimat elogios în secțiunea de comentarii: „Nu este nici măcar corect, lol, ea arată atât de bine”.

Altcineva a scris: „Perfecțiunea! Ea continuă să arate mai bine! Ea depășește orice ideal! Îmi spun că voi deveni și eu mai frumoasă, la fel cum face Demi Moore!"

Demi Moore a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano

Demi Moore a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano

[Sursa foto: Instagram]

Demi Moore are trei fiice cu Bruce Willis

Demi Moore, născută cu numele Demi Guynes în 11 noiembrie 1962, la Roswell, New Mexico, este o actriță, regizoare, producătoare și fotomodel american.

Demi Moore s-a căsătorit în pe 8 februarie 1980 cu muzicianul rock Freddy Moore, care era cu 12 ani mai în vârstă ca ea. Încă dinainte de căsătorie, Demi a început a utiliza numele de familie al lui Freddy ca nume de scenă. Ea a inițiat procedura de divorț în septembrie 1984.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

După aceasta ea a avut o relație cu actorul Emilio Estevez.

Pe 21 noiembrie 1987, Moore s-a căsătorit cu actorul Bruce Willis. Împreună cu acesta ea are trei fiice: Rumer (35 de ani), Scout (32 de ani) și Tallulah (29 ani).

Cuplul s-a separat pe 24 iunie 1998, inițiind procedura de divorț pe 18 octombrie 2000. Divorțul a fost finalizat a doua zi.

Între 1999 și 2002 Moore a fost într-o relație cu instructorul de arte marțiale Oliver Whitcomb, iar după aceea a fost căsătorită cu actorul Ashton Kutcher, care era cu 15 ani mai tânăr ca ea. Relația celor doi a durat 6 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si