Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Restaurantele specializate în sushi sunt tot mai populare

„Am aflat că bucătăria japoneză este una dintre cele mai delectabile bucătării din lume. Când spunem gastronomie japoneză ne referim la pește, fructe de mare, orez și multe vegetale, dar despre această călătorie culinară ne va vorbi chef bucătar Zaharia Andrei.”

Andrei Zaharia, chef bucătar: „Putem începe cu un starter, atunci când mergem la un restaurant de sushi. Aici avem legume tempura. Tempura este un mod de gătire, dar și preparatul în sine. Aici avem legume tempura, creveți tempura, chiar și pește tempura. Putem continua cu o supă: supa miso, care conține alge marine, tofu, ceapă verde. Este foarte bună pentru digestie.”

Dana Luțu, reporter Kanal D:  „Ajungem la felul principal.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andrei Zaharia, chef bucătar: „Felul principal poate conține orez prăjit, cu legume, foarte sănătos. Somon gătit într-un sos teriyaki, un sos dulce.”

Dana Luțu, reporter Kanal D: „Și atunci când vorbeam de bucătăria japoneză spuneam că vorbim de foarte mult pește crud.”

Andrei Zaharia, chef bucătar: „Pește crud alături de orez. Acesta este sushi practic.

Avem 3 feluri de sushi: sashimi, nigiri.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si