Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Ceasul îmi arată că am ars, în 15 minute, 150 de calorii”

„Trebuie să recunosc că nu am mai făcut sport de foarte mult timp și mi-am pierdut condiția fizică. Ceasul îmi arată că am parcurs 2 kilometri și am ars aproximativ 150 de calorii. Eu personal mă simt destul de obosită, dar să știți că este plăcut să alergăm pe plajă, iar specialiștii ne recomandă să facem asta de 3-4 ori pe săptămână, timp de 30 de minute.

În plus, alergatul poate fi și o sesiune foarte bună de cardio pentru că pe lângă starea de bine pe care o obținem după, ne ajută să slăbim și câteva kilograme. Sunt curioasă câte calorii a ars colega mea Andra.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

În timp ce Raluca Sevastru a reușit să ardă 150 de calorii în doar 15 minute, Andra Ionescu a reușit 130 de calorii, în același timp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Am alergat cam un kilometru și jumătate. Am reușit să ard 130 de calorii, timp de 15 minute. În tot acest timp cât am alergat, cât am făcut antrenament, m-am gândit și la alte avantaje ale mersului la sală. De exemplu, dacă nu ne permite vremea clar venim la sală și alergăm pe bandă, iar referitor la faptul că nu poți să alergi foarte bine pe nisip, iată că banda ne salvează și în acest caz.”

, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si