Jasmine își documentează stilul de viață diferit pe rețelele de socializare. Ea le-a oferit urmăritorilor săi o perspectivă cu totul unică despre stilul ei de viață departe de lumea modernă, acolo unde nu are apă curentă și alege să se scalde într-un râu.

Susținând că este o „zână din junglă”, tânăra le arată fanilor ei cum își pregătește mâncarea, dar și cum și-a creat propriul „birou în aer liber”.

Citește și: O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului

Tânăra spune că le-a arătat gurilor rele că nu au dreptate atunci când i-au spus că a făcut o greșeală alegând să trăiască așa.

Într-un videoclip distribuit pe pagina ei TikTok, Jasmine a spus: „Ați spus că îmi pierd viața urmându-mi visele în loc să merg la școală. Ei bine, asta este arogant, venind din partea voastră. Voi trăiți o viață lipsită de pasiune pe care eu nu o invidiez. Veți ajunge să aveți un program de lucru de la 9-5 până la vârsta de 65 de ani și cu siguranță vă veți dori să fi petrecut mai mult timp în aer liber”.

Cum decurge o zi din viața tinerei care a ales să trăiască în sălbăticie

Într-un alt videoclip postat de tânără pe pagina sa de TikTok, le-a arătat urmăritorilor cum își spală rufele fără luxul apei curente.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra obișnuiește să meargă desculță la râu, acolo unde îți spală rufele sau unde își umple bidoanele cu apă. Apoi, Jasmine se întoarce cu bidoanele pline cu apă la casa ei umilă. Își spală hainele de mână și după le întinde pe o sârmă între copaci.

Tot pe rețelele de socializare, Jasmine le-a arătat urmăritorilor ei cum folosește râul din apropierea casei ei pentru a se scălda.

Citește și: Și-a înscenat răpirea pentru a petrece o noapte de neuitat cu amanta. Planul unui australian a fost dat peste cap după ce soția sa a sunat la poliție ca să anunțe dispariția

Mai mult, „zâna din junglă” și-a creat un „birou în aer liber”, folosindu-se un palet de lemn. Aceasta a folosit mai multe cărămizi pentru a crea o bază, iar apoi a pus paletul de lemn deasupra, dar și o pătură pentru un plus de confort. Apoi, Jasmine a pus deasupra un container, pe care îl folosește pentru a-și echilibra laptopul.

Alte videoclipuri o surprind pe tânără cum mănâncă nuci de cocos sau cum culege cacao proaspătă.

„Zâna” a dezvăluit unul dintre secretele ei din junglă: a folosit curcuma pentru a-și vopsi hainele.  „Procesul a fost foarte simplu – tot ce am făcut a fost să pun hainele pe care voiam să le vopsesc într-o oală cu turmeric și apă clocotită. Am lăsat să fiarbă aproximativ 20-30 de minute până mi-a plăcut culoarea, apoi am clătit în jet”,  a povestit Jasmine.

Ce părere au oamenii despre stilul de viață al „zânei din junglă”

Mulți internauți au lăudat-o pe tânără pentru stilul ei de viață îndrăzneț.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Acesta este raiul”,

„Sunt atât de recunoscător că am dat peste tine pentru că sunt pe cale să abandonez universitatea, am terminat”,

„Sunt în Africa și îmi asum rolul de a vindeca pământul”,

„Îmi trăiești visul”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citește și: Nuntă cu final tragic. Sute de persoane au murit după ce sala a luat foc din cauza artificiilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si