Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Procedura care dă rezultate de la prima ședință este radiofrecvența”

„Fără durere și destul de repede putem scăpa de celulita din zona picioarelor, însă prin ce procedură ne spune chiar acum Silvia Marin. Care este cea mai afectată zonă a picioarelor?”

Silvia Marin, manager: „Cea mai afectată este zona genunchiului.

Este prima la care vedem lipsa tonusului cutanat, cea la care se lucrează. Procedura pe care noi o am adoptat-o și care dă rezultate chiar de la prima ședință este radiofrecvența. Este o procedură non-invazivă și non-agresivă care poate care poate înlocui cu succes operațiile estetice.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „În ce constă această procedură radiofrecvență?”

Silvia Marin, manager: „Ea acționează la nivelul celulelor adipoase topindu-le și redând pielii fermitate și elasticitate.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D:  „Vreau să știu ce simte clienta în acest moment?”

Silvia Marin, manager: „Simte o căldură care împreună cu acea lumină roșie, pe care o emană radiofrecvența, putem să forțăm organismul să producă colagen și elastină.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Cât durează o astfel de ședință?”

Silvia Marin, manager: „Durează cam 20 de minute cea pe care o vedem acum sau 30 de minute, dacă vorbim despre o altă zonă.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „De câte ședințe avem nevoie dacă vrem să scăpăm de celulita din zona genunchiului?”

Silvia Marin, manager: „Procedura se face o singură dată pe săptămână, iar numărul de ședințe ni-l oferă organismul și felul în care el reacționează. Între 4 și 8 ședințe, adică în aproximativ o lună.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si