UPDATE: Cristian Filip a postat un mesaj contul personal de Instagram în legătură cu dispariția sa. Acesta a menționat că și-a închis telefonul din cauza unor certuri în familie.

Potrivit autorităților, tânărul a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4, și nu a mai revenit până acum. 

Influencer de pe TikTok, dat dispărut

Influencerul, pe numele său, Filip Cristian Titian, în vârstă de 21 de ani, este de negăsit de seara trecută.

Citește și: „Justițiarul de Berceni”, condamnat definitiv. Decizia Curții de Apel București

„La data de 29 septembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, la data de 28 septembrie 2023, în jurul orei 22:58, a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4, și nu a mai revenit până în prezent.

Tânărul dispărut se numește FILIP CRISTIAN TITIAN, este în vârstă de 21 de ani şi are următoarele semnalmente:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

• Înălţime:1,80 m, greutate 70 kg, constituție atletică, ten alb, păr blond, față rotundă, ochi căprui.

• La data dispariției purta adidași negri, cămașă închisă la culoare, pantaloni negri;

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au transmis autoritățile.

Filip Cristian este un influencer foarte cunoscut pe TikTok

Filip Cristian Titian este cunoscut în mediul online, acesta activând mai ales pe platforma TikTok. În vârstă de 21 de ani, acesta se intitulează „antreprenor” și „investitor la Bursa”. 

Citește și: Și-a înscenat răpirea pentru a petrece o noapte de neuitat cu amanta. Planul unui australian a fost dat peste cap după ce soția sa a sunat la poliție ca să anunțe dispariția

De asemenea, tânărul are atașat pe profilul său de TikTok și un link către comunitatea sa de pe Telegram.

În mediul online, pe această platformă, are un număr de peste 138 de mii de urmăritori și s-a făcut remarcat prin proiectele sale cu cryptomonede.

Videoclipurile sale au mii de vizualizări și comentarii. 

Filip Cristian și-ar fi început povestea în mediul afacerilor în 2016, când avea 14 ani, și tot atunci ar fi creat propria agenție. 

Povestea de afaceri a lui Filip Cristian Titian ar fi început în 2016, la 14 ani, când a început să ofere online servicii de marketing digital şi şi-a creat propria agenţie. Tatăl său ar fi candidat în trecut pentru un post de europarlamentar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si