Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cei mai buni magicieni din lume vor fi prezenți la Timișoara

„În aceste zile, la Timișoara are loc Festivalul Internațional de Magie. Acest eveniment strânge foarte mulți iluzioniști talentați, printre care și Lorenzo Cristian. Dacă vorbim de magie trebuie să ne și demonstrezi ceva. Ce ai pregătit?”

Lorenzo Cristian, magician: „Astăzi începe festivalul, partea asta cu iluziile mari. Vom prezenta niște luzii memorabile despre care lumea o să vorbească. Una dintre ele implică și foc. Se va întâmpla chiar în spatele meu, unde voi fi legat de picioare cu capul în jos și voi avea o frânghie care va arde. Am doar două minute jumătate la dispoziție să evadez de acolo până când acea frânghie se va rupe și acele fălci imense se vor năposti asupra mea.”

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D:  „Ce magie ne mai poți face?”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lorenzo Cristian, magician: „O să fac un truc care, cu siguranță, nu s-a mai întâmplat la Kanal D. De exemplu, am un pachet de cărți pe care cred eu că spectatorii voștri îl cunosc. Spune-mi stop unde vrei.”

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D:  „Stop!”

Lorenzo Cristian, magician: „Poți să iei cartea, te uiți laea.

O să o introduc între celelalte, dacă fac mișcarea asta se pierde controlul, nu este nici jos și nici cea de jos. Dacă o iau pe cea de sus și o așez aici, când pocnesc din degete, în mai puțin de o secundă se transformă într-un as de romb, exact cartea pe care ai avut-o mai devreme, dar fii atentă. Dacă suflu această carte se transformă într-un 6 de inimă roșie.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si