Personalizarea pachetului de sărbători oferă șansa expeditorului de a transmite sentimente și gânduri speciale pentru cei aflați la distanță.

1. Produse artizanale românești

Pentru a crea un pachet de sărbători reușit, preferințele și interesele destinatarului sunt importante. Produse tradiționale românești, care să aducă un strop de nostalgie și sărbătoare sunt ideale, alături de câteva surprize pentru cei mici. Și pentru că vorbim de un prilej special, cu siguranță coletul va avea la final câteva kilograme bune.

Există servicii special create pentru astfel de evenimente și nu numai, prin intermediul cărora se asigură transport colete mai mari de 30 de kg România-Anglia-România. Serviciul economic oferă posibilitatea de a trimite pachete de sărbători cu o greutate totală mai mare de 30 de kilograme sau cu facturarea a minim 30 kg pe trimitere.

Printre produsele artizanale românești ce pot fi expediate celor dragi se pot regăsi covoare tradiționale, ceramică lucrată manual, icoane pe sticlă sau măști populare. Obiectele cu simboluri românești pot fi, de asemenea, cadouri care să bucure orice persoană plecată în străinătate. Aceste produse pot fi personalizate și constituie o modalitate frumoasă de a păstra vie memoria țării natale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei mici nu trebuie neglijați într-un astfel de moment. Jocurile și jucăriile tradiționale românești îi vor bucura. Jucăriile din lemn sunt apreciate de cei mai mici, iar păpușile îmbrăcate în costume populare pot surprinde fetițele ceva mai mari, oferindu-le oportunitatea de a descoperi și a se conecta cu tradițiile românești.

2. Haine și accesorii tradiționale

Sărbătorile sunt un prilej de bucurie și de conectare cu cei dragi.

Chiar și dacă distanța desparte familii, hainele și accesoriile tradiționale apropie sufletele. La orice eveniment special, dar mai ales la marile sărbători iile tradiționale, fotele, opincile și ciorapii din lână tricotați manual sunt elemente care le amintesc femeilor de casă și de tradiții. La toate acestea se pot adăuga și accesoriile precum bentițe, coliere, cercei și brățări, realizate după metode vechi și care sunt reprezentative pentru zone diferite ale României.

Bărbații pot primi de la rude și prieteni, la rândul lor, cămăși, pantaloni, opinci și ciorapi din lână, pentru a petrece tradițional sărbătorile și a se simți ca acasă. Aceste haine și accesorii tradiționale aferente sunt și o modalitate de a exprima tradițiile și valorile românești, chiar și la depărtare.

3. Produse pentru casă

Până și cele mai delicate produse pentru casă pot fi introduse în pachetul celor dragi pentru sărbători. Lista de restricții la firma de curierat conține și o secțiune dedicată produselor care sunt acceptate cu răspundere parțială. Un set de farfurii tradiționale românești poate aduce o notă de autenticitate în casa celor dragi aflați în străinătate. De asemenea, o masă lucrată manual de meșteri români sau un dulap din lemn cu motive specifice zonei de proveniență pot fi trimise ca daruri speciale pentru a completa atmosfera locuinței cu o tentă de acasă.

Și ca imaginea să fie completă, ștergare românești țesute la război de bunica pot fi alegeri perfecte pentru cadouri din inimă făcute celor dragi. Înainte de sigilarea coletului, o sticlă de palincă sau una de vin din via propria pot fi ambalate conform instrucțiunilor existente pe site-ul firmei de curierat și expediate pentru o surpriză deosebită. Expedierea prin intermediul unui serviciu economic are multiple avantaje în ceea ce privește transportul pachetelor de sărbători. Vorbim de tarife competitive și opțiuni flexibile în funcție de necesitățile fiecărui client. Sunt acceptate colete bine ambalate, inclusiv grupaje de marfă, mobilă, electrocasnice mari și electronice sau alte colete cu laturi de dimensiuni maxime de 350 cm. Facturarea se face în funcție de greutatea reală. Un colet nu trebuie să depășească 150 kg, greutatea totală a unei expedieri fiind de maxim 10.000 kg. Livrarea este estimată la 8- 10 zile lucrătoare.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Orice român plecat în străinătate vrea să primească un pachet de sărbători de la cei dragi. În ciuda restricțiilor legate de produsele care pot fi expediate, există câteva lucruri care pot surprinde plăcut și îi pot bucura cu adevărat pe cei aflați la mare depărtare de casă. Un pachet de sărbători poate fi un colet voluminos, însă, există servicii de curierat pentru astfel de nevoi care oferă siguranță și transport în cele mai bune condiții. Pe site-ul companiei sunt trecute toate informațiile necesare pentru ambalare și regulile generale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si