Un polițist a accidentat mortal un pieton. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani se deplasa pe partea carosabilă când a fost lovit de polițist.

Atât polițistul, cât și pietonul se deplasau în aceeași direcție.

Accidentat mortal pe carosabil

În seara zilei de 21 octombrie a anului în curs, s-a petrecut un accident mortal pe drumul județean 108A.

În timp ce se deplasa spre orașul Ulmeni, județul Maramureș, un șofer în vârstă de 38 de ani a accidentat un pieton, care de deplasa pe partea carosabilă, având aceeași direcție de mers.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Impactul a fost atât de puternic, încât pietonul, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a murit. La fața locului au ajuns echipajele medicale, dar, din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Șoferul, polițist în cadrul I.P.J. Maramureș a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând zero alcoolemie.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață într-o ambulanță privată. Autospeciala s-a izbit de o altă mașină în Tulcea

Un polițist a accidentat mortal un pieton

Un polițist a accidentat mortal un pieton

[Sursa foto: Poliția Română]

"În această seară, în jurul orei 19.38, o autospecială de poliție, condusă de un bărbat, de 38 de ani, angajat al I.P.J. Maramureș, pe D.J. 108A, având direcția de deplasare înspre orașul Ulmeni, a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 54 de ani, din Gârdani, care circula pe partea carosabilă, în același sens de mers. Din păcate, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare la fața locului, a fost declarat decesul pietonului.

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge", a transmis I.P.J Maramureș.

Autoritățile efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a avut loc accidentul. La momentul accidentului, șoferul ar fi condus un autoturism al poliției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si