Nici că se putea o surpriză mai mare pentru simpatica Lorenna. Artista, care a împlinit recent o frumoasă vârstă dar care niciodată nu-și dezvăluie anii, a fost luată prin surprindere odată ce a pășit în salonul de înfrumusețare a unei bune prietene. A fost întâmpinată de echipa Știrilor Kanal D cu o surpriză dulce, în timp ce prietena ei i-a pregătit o zi de răsfăț total.

Citește și: FOTO/VIDEO- Toate saloanele din Afganistan vor fi închise până în August. Pensatul, interzis: „Practică contrară valorilor islamice”

„Am zis că astăzi vin să mă răsfăț la prietena noastră, pentru că merit și eu un pic de răsfăț.”

Și nu numai că merită, dar chiar are parte de el, căci buna ei prietenă are grijă de toate.

„Te invit aici pe scaunul magic să-ți facă un machiaj frumos, un cadou din partea mea, să te răsfăț pentru că știu că ai foarte multe concerte, videoclipuri și cred că o să-ți prindă bine.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Elena Ciftci, make-up artist: „Având în vedere că vei avea o zi foarte foarte grea am preferat să nu îți pun intensitate în partea ochilor și nu am aplicat creion negru, pentru ca privirea să fie mult mai fresh, iar buzele le-am dat cu o nuanță trandafirie.”

Iar răsfățul nu s-a oprit aici, căci Lorenna are parte și de un tratament corporal complex.

„Aș dori să dau grăsimea de pe burtică. Ok. Mergem cu aparatul acesta masaj și în același timp remodelăm, facem și drenaj și scăpăm de celulita.”

Nicu Paleru și Sorina Ceugea nu au lipsit de la petrecerea Lorennei

Simpatica cântăreața a fost răsfățată luna aceasta cât pentru mai multe vieți. Petrecerile au început chiar în ziua aniversării, când a avut parte de cel mai mare chef.

Lorenna, solistă muzică etno:  „ Printre prieteni au fost Nicu Paleru, Dan Ciotoi, Paul Stângă, Sorina Ceugea, au fost foarte mulți prieteni și colegi în același timp și a fost o petrecere reușită. Am băut vinul cu   borcanul, pe urmă am rupt lanțul de iubire, am cântat live,, am făcut o petrecere ca la carte.”

Deși s-a relaxat din plin, Lorenna nu a uitat de carieră: a scos recent o melodie amuzantă în același stil care a consacrat-o.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Lorenna, solistă muzică etno: „Un videoclip desprins din realitate, spăl vase se numește.”

După o așa perioadă frumoasă în care și-a reîncărcat bateriile, artista s-a pus pe muncă, căci își dorește ca până la sfârșitul anului să scoată alte 3 piese cu care să-și încânte fanii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si